Νέα μείωση στον αριθμό των προσφύγων στο λιμάνι του Πειραιά

Νέα μείωση στον αριθμό των προσφύγων στο λιμάνι του Πειραιά Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
0

Σε 1407 ανέρχονται οι μετανάστες και πρόσφυγες που διαμένουν προσωρινά στο λιμάνι του Πειραιά, σύμφωνα με την πρωινή καταμέτρηση από το λιμενικό σώμα ελληνική ακτοφυλακή. Συγκεκριμένα, 707 άτομα διαμένουν στον επιβατικό σταθμό της πύλη Ε-1 και 700 στην Πέτρινη Αποθήκη.

Χθες σημαντικός αριθμός μεταναστών και προσφύγων μετακινήθηκε από το λιμάνι του Πειραιά, προς το κέντρο φιλοξενίας στον Ελαιώνα.

Όπως ανακοινώθηκε, συνολικά 580 άτομα μετακινήθηκαν προς το συγκεκριμένο κέντρο, ενώ δεν αποκλείεται και σήμερα να υπάρξει μετακίνηση μεταναστών και προσφύγων από το λιμάνι του Πειραιά προς άλλα κέντρα φιλοξενίας.

Το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Αριάδνη" μεταφέροντας 33 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΝΑΜΟΝΗ

Ελλάδα / Αεροπορικά ταξίδια: Τουλάχιστον δύο ώρες αναμονή στο «Ελ. Βενιζέλος» - Ανησυχία για το καλοκαίρι

Το νέο Σύστημα Εισόδου-Εξόδου, το οποίο βρίσκεται σε εφαρμογή από τις 10 Απριλίου και αφορά ταξιδιώτες από χώρες εκτός Σένγκεν, φαίνεται να φέρνει στα όριά τους τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια
THE LIFO TEAM