Ίσως απόψε να είναι η τελευταία νύχτα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ως υπουργός Οικονομικών, αφού αναμένεται η ανακοίνωση του ανασχηματισμού από τον Πρωθυπουργό (τι ώρα αλήθεια; θα τους καλέσει σαν guest list στο πάρτι γενεθλίων;) . Και μπορεί η Βάσω να μην αναγνωρίζει τον κόπο και τον ιδρώτα του υπουργού, τον αναγνωρίζει όμως η Wall Street Journal  που σε άρθρο της χαρακτηρίζει τον Παπακωνσταντίνου ως πολιτικό άρτια εκπαιδευμένο που χαίρει της εκτίμησης πολλών ευρωπαίων ομολόγων του και του ΔΝΤ.

 

Παράλληλα η εφημερίδα επισημαίνει ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα της ευρωπαικής κρίσης και για τους Έλληνες δεν είναι παρά ο «δαιμονικός ενορχηστρωτής» του προγράμματος σκληρής λιτότητας ενώ για κάποια μέλη του κόμματός του «ανεπιθύμητος». Πιό "επώδυνα" έγιναν τα πράγματα  με τη γνωστοποίηση από τον Πρωθυπουργό της πρόθεσης του να κάνει ανασχηματισμό, οπότε "ορισμένοι βουλευτές του κόμματος πολλαπλασίασαν τις πιέσεις για την απομάκρυνση του Παπακωνσταντίνου από το υπουργείο".

 

Η εφημερίδα, συμπεραίνει σύμφωνα με το newpost.gr ότι η δουλειά που κάνει ο απόφοιτος του London School of Economics Γιώργος Παπακωνσταντίνου, είναι η πιο δύσκολη  δουλειά στην Ευρώπη.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr