Το ταξίδι της «σκιώδους υπουργού» Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Ρένας Δούρου στη Βενεζουέλα επιφύλασσε και μια τηλεοπτική εμφάνιση σε κανάλι της χώρας. Μαζί της στις επαφές με την κυβέρνηση Τσάβες αλλά και στην τηλεοπτική παρέα ο βουλευτής Κώστας Ήσυχος ο οποίος γνωρίζει τη γλώσσα αφού μεγάλωσε  στη Λατινική Αμερική.

 

Μιλώντας για τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα του Ούγο Τσάβες η κ. Δούρου είπε: «Η συνεργασία που είχαμε με το κόμμα του κ. Τσάβες ήταν μια σχέση βοήθειας του μεγάλου αδελφού προς το μικρότερο, τώρα θέλω να πιστεύω μετά τις εκλογές, ότι θα είναι μια συνεργασία ισότιμη που θα ανατρέψει πράγματα και στην Αμερική και στην Ευρώπη».

 

Στην εκπομπή προβλήθηκε και το επεισόδιο με τον Κασσιδιάρη για το οποίο ο παρουσιαστής σχολίασε ότι «ήταν μια συγκλονιστική και πολύ άσχημη στιγμή». Η κ. Δούρου απάντησε ότι «κρίση χρέους και κρίση δημοκρατίας δεν πάνε ποτέ χώρια». «Εδώ, είπε, πρόκειται μόνο για νερό, τα τελευταία χρόνια οι πιο αδύνατοι της κοινωνίας βρισκόταν απέναντι στο μαχαίρι αυτής της οργάνωσης.»

Προς το τέλος της εκπομπής και αφού η συζήτηση έχει περάσει σε άλλα θέματα ο παρουσιαστής επανέρχεται στο επεισόδιο ρωτώντας: «Χτυπάνε μια γυναίκα στην Ελλάδα και δεν επεμβαίνει η βουλή; Μπορούνε οι Έλληνες άνδρες να χτυπάνε τις γυναίκες;». Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του απαντά "όχι» και σχολιάζει ότι «πρέπει από πειραματόζωα καταστροφής, φασισμού και ναζισμού οι χώρες μας να γίνουν πειραματόζωα ανατροπής και ελπίδας».

 

Μάλιστα το πάνελ ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό της Βενεζουέλας αφού στο τέλος ο παρουσιαστής λέει ότι έχει μια πολύ καλή είδηση για τους καλεσμένους του. «Θα έχουμε λίγο χρόνο ακόμη αφού ο κόσμος μας ζητάει να μείνουμε».

 

Σημειώνεται ότι η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να συναντηθεί και με τον πρόεδρο της χώρας Ούγκο Τσάβες.

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr