O τραγουδιστής των Aerosmith ζητά από τον Τραμπ να μην χρησιμοποιεί ένα τραγούδι τους

O τραγουδιστής των Aerosmith ζητά από τον Τραμπ να μην χρησιμοποιεί ένα τραγούδι τους Facebook Twitter
2

Επιστολή προς τον Ντόναλντ Τράμπ απέστειλε ο τραγουδιστής των Aerosmith Στίβεν Τάιλερ, ζητώντας του να σταματήσει να χρησιμοποιεί το τραγούδι του συγκροτήματος Dream On στην προεκλογική του εκστρατεία.

 

Ο Τάιλερ επισημαίνει στην επιστολή ότι ο υποψήφιος των ρεπουμπλικανών δεν έχει πάρει άδεια για να χρησιμοποιεί το τραγούδι και πως με το να ακούγεται το Dream On στις συγκεντρώσεις δίνεται λανθασμένα η εντύπωση ότι ο τραγουδιστής σχετίζεται ή στηρίζει την προεκλογική του εκστρατεία.

Πάντως η δικηγόρος του Τάιλερ τονίζει ότι το θέμα έχει να κάνει αποκλειστικά με τα πνευματικά δικαιώματα, παρότι ο ίδιος είναι οπαδός των ρεπουμπικάνων.

Δεν είναι πάντως ο μόνος που κάνει κάτι παρόμοιο αφού και ο Μάικλ Στάιπ των R.E.M. απαγόρευσε στον Τραμπ τη χρήση του It’s the End of the World as We Know It,

 

 

όπως έκανε και ο Νιλ Γιανγκ για το τραγούδι Rockin’ in the Free World.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΙΕΝΑΛΕ ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτισμός / Μπιενάλε Βενετίας: Παραιτήθηκε η επιτροπή βραβείων μετά την ένταση για αποκλεισμό καλλιτεχνών

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της κορυφαίας διοργάνωσης σύγχρονης τέχνης, η επιτροπή των βραβείων αποχώρησε – Αφορμή ο αποκλεισμός καλλιτεχνών από χώρες όπως το Ισραήλ και η Ρωσία από τις διακρίσεις
THE LIFO TEAM
Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Πολιτισμός / Ένας Ρενουάρ, ένα πράσινο καπέλο με κεράσια και η επιστροφή ενός πίνακα στην Ισπανία

Το έργο Το καπέλο με τα κεράσια, που ο Ρενουάρ ζωγράφισε το 1884 και ανήκε κάποτε στη δούκισσα της Άλμπα, αγοράστηκε από Ισπανό συλλέκτη έναντι περίπου 8,7 εκατ. ευρώ και επέστρεψε στην Ισπανία μετά από χρόνια.
THE LIFO TEAM
«Εδώ είναι οι άνθρωποί μου»: Η Melanie C ξαναβρίσκει το κορίτσι που χόρευε πριν γίνει Sporty Spice

Πολιτισμός / «Εδώ είναι οι άνθρωποί μου»: Η Melanie C ξαναβρίσκει το κορίτσι που χόρευε πριν γίνει Sporty Spice

Λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ Sweat, η Melanie C θυμάται τα rave χρόνια πριν από τις Spice Girls, την υστερία της παγκόσμιας φήμης, τα μπουκάλια που της πετούσαν στη σκηνή, το τηλεφώνημα της Madonna και το ραντεβού της με τον Anthony Kiedis.
THE LIFO TEAM