«Επ' αφορμή του γεγονότος του Gay Pride και της πρότασης των παιδιών να το παρουσιάσω κι επειδή στο παρελθόν έχω κάνει και δασκάλα σκέφτηκα να κλίνουμε όλη η Ελλάδα μαζί το ρήμα "Εγώ υπακούω στην δική μου σεξουαλικότητα". Πάμε!»

 

Η Σοφία Μουτίδου, ένας χαρισματικός άνθρωπος με ιδιαίτερο χιούμορ, αν έχει αποδείξει κάτι είναι πως δεν φοβάται να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Στο κανάλι της στο YouTube έχει σχολιάσει κατά καιρούς διάφορα θέματα της επικαιρότητας και της καθημερινότητας, προκαλώντας συνήθως αβίαστα το γέλιο με τις αφοπλιστικές ατάκες της. Το τελευταίο βίντεό της ενόψει του Gay Pride, που πραγματοποιείται το Σάββατο 11 Ιουνίου στο Σύνταγμα, κρύβει όμως εκτός από χιούμορ και ουσιαστικές αλήθειες. 

 

«Σιχαίνομαι όλους τους διάσημους, οι οποίοι κρύβουν την σεξουαλική τους ταυτότητα και κοτσάρουν δίπλα τους μια placebo γκόμενα, αν είναι άντρες, μόνο και μόνο για να μην χάσουν τους φανς τους. Αντιθέτως υποκλίνομαι σε όλους τους άσημους, οι οποίοι φανερώνουν την σεξουαλική τους ταυτότητα με κίνδυνο να χάσουν την οικογένειά τους και τη στοργή της μάνας και του πατέρα τους», λέει με έντονο ύφος η Σοφία Μουτίδου.

 

Δείτε το βίντεο: