Σε ένα εστιατόριο της Μαδρίτης γιόρτασε τα 67 του χρόνια (τα έκλεισε την Κυριακή), ο Πέδρο Αλμοδόβαρ, συναντώντας εκεί αγαπημένα του πρόσωπα. Το βράδυ του Σαββάτου, παρέθεσε δείπνο γενεθλίων στο οποίο συμμετείχαν πολλοί από τους ηθοποιούς που έχουν πάρει μέρος στις ταινίες του, όπως η Bibiana Fernandez, που συνεργάστηκε με τον Αλμοδόβαρ στην Κίκα και τα ψηλά τακούνια, και η Έλενα Ανάγια , η οποία πρωταγωνίστησε στην ταινία "Το δέρμα που κατοικώ".

 

 

 

 

Όπως αναφέρει η El Mundo, στις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media ο σκηνοθέτης, δεν φαίνεται ο Fernando Iglesias Mas, φωτογράφος και πρώην παίκτης του μπάσκετ με τον οποίο συνδέεται συναισθηματικά εδώ και 16 χρόνια. Ο σκηνοθέτης και ο φωτογράφος δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ ως τώρα μαζί στις φωτογραφίες που αναρτώνται στα social media. Είναι κοινή απόφασή τους να αποφεύγουν δημόσιες φωτογραφίες.

 

Ο Fernando Iglesias Mas πίσω από τον Αλμοδόβαρ και την Πενέλοπε Κρούζ το 2006
Ο Fernando Iglesias Mas πίσω από τον Αλμοδόβαρ και την Πενέλοπε Κρούζ το 2006

 

 

 

Στη βραδιά παρευρέθησαν επίσης ο σκηνοθέτης Félix Sabroso και ο γαμπρός του εορτάζοντα, φωτογράφος Jau Fornes. Όλοι μαζί κατέληξαν να τραγουδούν το τραγούδι Ay, pena (θλίψη), penita, pena της Lola Flores.

 

 

Η Penelope Cruz δεν έδωσε το παρόν, φρόντισε όμως να ευχηθεί μέσω του λογαριασμού της στα social media. Στο τραπέζι δεν ήταν επίσης καμία από τις πρωταγωνίστριες στην τελευταία ταινία του Αλμοδόβαρ "Ιουλιέτα", με την οποία ο ίδιος ελπίζει να λάβει μια υποψηφιότητα για τα Όσκαρ.