Η Αθήνα παγκόσμια πρωταθλήτρια του οn-line φλερτ

Η Αθήνα παγκόσμια πρωταθλήτρια του οn-line φλερτ Facebook Twitter
0

H Αθήνα πήρε την πρώτη θέση στη λίστα World Flirtation League, η οποία συντάσσεται με βάση το πόσες εγγραφές με σκοπό το φλερτ ξεκινούν κάθε μήνα οι χρήστες στο site κοινωνικής δικτύωσης Βadoo, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Εθνος". Ο μέσος χρήστης του Badoo στην Αθήνα ξεκινά κάθε μήνα 25,7 online φλερτ διπλάσια από όσα ο κάτοικος του Ρίο ντε Τζανέιρο (12.4%). Τρεις αραβικές πόλεις -Κουβέιτ, Τυνησία και Βηρυττός-  και τρεις πρωην σοβιετικές (Μόσχα, Κίεβο και Μπακού) συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

Η Μόσχα ήρθε δεύτερη, η Ρώμη 3η, η Μαδρίτη 31η, το Λoνδίνο (στον πάτο) 57ο και η Νέα Υόρκη (ακόμη πιό χαμηλά) 89η ανάμεσα σε συνολικά 200 πόλεις και 12 εκατομμύρια διαδικτυακές «επαφές» με σκοπό το φλερτ.
«Δεν είναι έκπληξη τα αποτελέσματα» δήλωσε στο Reuters η ανταποκρίτρια του Lonely Planet στην Αθήνα, Βικτωρία Κυριακοπούλου: Εδώ οι γέροι φλερτάρουν, οι παντρεμένοι φλερτάρουν, ε το ίδιο κάνουν και οι νέοι χρησιμοποιώντας τη νέα τεχνολογία».

Ετσι ο μέσος χρήστης του Badoo στην Αθήνα ξεκινά κάθε μήνα 25,7 online φλερτ διπλάσια από όσα ο κάτοικος του Ρίο ντε Τζανέιρο (12.4%).

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ