Θα γίνει θεματικός σταθμός ο ΑΝΤ1;

Θα γίνει θεματικός σταθμός ο ΑΝΤ1; Facebook Twitter
5

Οι έγκριτες Τυπολογίες του Βασίλη Κουφόπουλου ερεύνησαν τις εξελίξεις στον Αντ1, που σήμερα για τρίτη μέρα στη σειρά δεν πρόβαλλε το δελτίο ειδήσεών του. 

Διαβάζουμε σε μια απ' τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις:

Θα γίνει θεματικός σταθμός ο ΑΝΤ1;
Οι μαζικές απολύσεις στον ΑΝΤ1 ξεκίνησαν την Παρασκευή με 28 αρχικά τεχνικούς. Οι συνδικαλιστικές ενώσεις κήρυξαν απεργία με αποτέλεσμα να μη βγει το δελτίο της Παρασκευής. Οι απολύσεις θα συνεχιστούν και σύμφωνα με εκτιμήσεις ο ΑΝΤ1 θα απαλλαχθεί από τον ενημερωτικό τομέα, καθώς στοχεύει στη λειτουργία ενός θεματικού ψυχαγωγικού καναλιού!

Την ίδια ώρα η ANTAΡΣΥΑ με ανακοίνωσή της στηρίζει τις κινητοποιήσεις των κλαδικών σωματείων των ΜΜΕ για την αποτροπή των απολύσεων στον Αντ1, αλλά και όπου αλλού επιχειρηθούν:

«Οι τεχνικοί του Αντ1 να επιστρέψουν άμεσα στην εργασία τους και να σταματήσουν οι εργασιακές επιθέσεις σε όλους τους εργαζόμενους ανεξάρτητα από ειδικότητα. Οι συνέπειες του μνημονίου 3 και οι εκβιασμοί των καναλαρχών θα βρουν αντιμέτωπο το τείχος της αλληλεγγύης» αναφέρει η ανακοίνωση. 

Πτώση και στην τηλεθέαση

Χαμηλές λόγω καλοκαιριού είναι οι τηλεθεάσεις αυτήν την εποχή, αλλά και πάλι, είναι ενδεικτικό ότι ο ΑΝΤ1 την περασμένη εβδομάδα έπεσε στην τέταρτη θέση, χάνοντας μάλιστα 1.3%.

Το ενδιαφέρον του κόσμου για ενημέρωση έφερε ψηλά τον ΣΚΑΪ, και σε μικρότερο βαθμό την Ερτ1. 


Οι τηλεθεάσεις για την εβδομάδα 20/7-26/7/2105 
Mega 12,8% 
ΣΚΑΪ 12,6% 
Alpha 12,6% 
ANT1 11,6% 
Star 9,5% 
ΕΡΤ 1 8,2% 
E-TV 5% 
ΕΡΤ-2 2% 
Μακεδονία TV 0,8% 

*Διαβάστε επίσης: 

13 καλές και κακές στιγμές απ' τα Νέα του Αντ1

 

 

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τζέιν Φόντα αποχαιρετά τον Τεντ Τέρνερ: «Με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου»

TV & Media / Η Τζέιν Φόντα αποχαιρετά τον Τεντ Τέρνερ: «Με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου»

Η Τζέιν Φόντα αποχαιρέτησε τον πρώην σύζυγό της, Τεντ Τέρνερ, με ένα προσωπικό κείμενο για τον άνδρα που μπήκε στη ζωή της σαν «πειρατής», τη φρόντισε, τη χρειάστηκε και της έδωσε αυτοπεποίθηση. Ο ιδρυτής του CNN πέθανε στα 87 του, αφήνοντας πίσω του μια τεράστια κληρονομιά στα media, τη φιλανθρωπία και την περιβαλλοντική δράση.
THE LIFO TEAM
EUROVISION 2026 AKYLAS Α ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ

TV & Media / Eurovision 2026: Το «video game» του Akyla επί σκηνής – Νέες αποκαλύψεις για την εμφάνισή του

Η σημερινή πρόβα αναμένεται να δώσει μια ακόμη πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και για το κατά πόσο θα επιβεβαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που τον συνοδεύουν
THE LIFO TEAM
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix

TV & Media / Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του KYLIE, της νέας σειράς ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ, που έρχεται στις 20 Μαΐου με σπάνιο αρχειακό υλικό, προσωπικές εξομολογήσεις και μαρτυρίες από τη Ντάνι Μινόγκ, τον Τζέισον Ντόνοβαν, τον Πιτ Γουότερμαν και τον Νικ Κέιβ.
THE LIFO TEAM