Ο Ανδρέας Παναγόπουλος (αριστερά) με τον Θοδωρή Κυριακού (δεξιά)
Ο Ανδρέας Παναγόπουλος (αριστερά) με τον Θοδωρή Κυριακού (δεξιά)

 

Τέλος από τον ΑΝΤ-1 και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παναγόπουλος έπειτα από 25 χρόνια συνεργασίας. Ο δημοσιογράφος τα τελευταία χρόνια είχε αναλάβει τη διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού ο δημοσιογράφος αποφάσισε να «αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1, για να αξιοποιήσει μια νέα επαγγελματική ευκαιρία», με τις φήμες να μιλούν για ομαλή μετάβαση στο κανάλι του Φαλήρου.

 

Η λύση της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών έγινε κοινή συναινέσει, καθώς ο Α. Παναγόπουλος  είχε συμφωνήσει να αποχωρήσει από το κανάλι και είχε ενημερωθεί σχετικά από την αρχή του έτους.

 

Πρόκειται για «ένα από τα πιο ικανά και σημαντικά στελέχη του δημοσιογραφικού επιτελείου του σταθμού, ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 1990 από το πολιτικό ρεπορτάζ και το σχολιασμό, ενώ το 2009 ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης. Κατά τη διάρκεια της θητείας του συνέβαλε σημαντικά στη συνεχή αναβάθμιση των ειδήσεων και της ενημέρωσης του ΑΝΤ1. Ο ΑΝΤ1 τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του κατά τη διάρκεια της 25ετούς συνεργασίας τους και του εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια» καταλήγει η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr