Περιπολικά έστειλε η κυβέρνηση στην ΕΡΤ

Περιπολικά έστειλε η κυβέρνηση στην ΕΡΤ Facebook Twitter
1

Περιπολικά και αστυνομικοί με πολιτικά βρίσκονται αυτή την ώρα έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ (νυν Νεριτ), εν όψει της κινητοποίησης απόψε της ΠΟΣΠΕΡΤ, που έχει προγραμματιστεί μπροστά στην κεντρική πύλη.

Οι αστυνομικοί είναι, σύμφωνα με το typologies.gr, τόσο εντός όσο και εκτός του προαυλίου της ραδιοτηλεόρασης.

Το σάιτ σημειώνει ότι είναι η πρώτη αποστολή αστυνομικών δυνάμεων στο ραδιομέγαρο επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ενώ υπενθυμίζει ότι είναι πρόσφατα τα γεγονότα της απώθησης π.χ. Του σημερινού υπουργού Νίκου Βούτση από τα ΜΑΤ. Τότε ο κ. Βούτσης φώναζε ότι “σ’ αυτό εδώ το δρόμο περπάτησε ο Λαμπράκης”.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ότι νά'ναι η ΠΟΣΠΕΡΤ...Προεκλογικώς ή μετεκλογικώς, γιατί δε θυμάμαι και καλά, η Δούρου είχε περάσει από τα γραφεία της ΠΟΣΠΕΡΤ (ertopen). Σήμερα το ίδιο μέσο, που προέκυψε από το κλείσιμο της ΕΡΑ, καλεί σε διαμαρτυρία, καθώς - λέει - η κυβέρνηση δεν έχει κάνει ακόμη τίποτα με το θέμα της ΕΡΤ. Ασχέτως αν η κυβέρνηση έχει αναλάβει εδώ και δύο εβδομάδες μόνο...Το παράδοξο είναι πως η ''αντικυβερνητική'' διαμαρτυρία της ΠΟΣΠΕΡΤ συμπίπτει με το συλλαλλητήριο - support στον ΣΥΡΙΖΑ, στο Σύνταγμα. Στο τέλος μένει να δούμε ποιοι θα επωφεληθούν απ' όλο αυτό...