ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Τα 82α βραβεία Οσκαρ

Τα 82α βραβεία Οσκαρ Facebook Twitter
0

Η πιο ενδιαφέρουσα στιγμή ήταν η νίκη της Kathryn Bigelow- η πρώτη γυναίκα που κέρδισε Οσκαρ σκηνοθεσίας . Η Bigelow κέρδισε τον πρώην σύζυγό της James Cameron που ήταν υποψήφιος για Οσκαρ σκηνοθεσίας ενώ η ταινία της Hurt Locker κέρδισε και το Οσκαρ καλύτερης ταινίας. Τα υπόλοιπα Οσκαρ ηταν αναμενόμενα. Ο Jeff Bridges κέρδισε το Βραβείο Α αντρικού ρόλου για το Crazy Heart η Sandra Bullock για το Βραβειο Α γυναικείου ρόλου για το Blind Side . Καμία από τις δυο ταινίες δεν έχουν βγει ακόμα στους ελληνικούς κινηματογράφους. Βραβείο Β γυναικείου ρόλου πήρε η Μο’Νique για το Precious και Β Αντρικού ο Christoph Waltz για την ερμηνεία του στην ταινία Ingluorious Basterds.

ΔΤ

0

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αγωγή: Οι Έλισον έταξαν στον Τραμπ χρήματα και απολύσεις στο CNN για να εγκριθεί η εξαγορά της Warner

TV & Media / Αγωγή: Οι Έλισον έταξαν στον Τραμπ χρήματα και απολύσεις στο CNN για να εγκριθεί η εξαγορά της Warner

Μέτοχος της Paramount ζητά να μπλοκαριστεί η εξαγορά της Warner Bros. Discovery, υποστηρίζοντας ότι οι Ντέιβιντ και Λάρι Έλισον πρόσφεραν στον Τραμπ ιδιωτικά οφέλη και αλλαγές στο CNN
THE LIFO TEAM
ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

TV & Media / Τέλος οι «Πρωταγωνιστές» από τον Alpha - Η ανακοίνωση του Σταύρου Θεοδωράκη

Με βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής ευχαρίστησε τους τηλεθεατές, σημειώνοντας ότι η συνεργασία ολοκληρώνεται σε καλό κλίμα.
THE LIFO TEAM
Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη ανοιχτά λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

TV & Media / Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη ανοιχτά λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

Η Κάρα Ντελεβίν γράφει ιστορία ως η πρώτη ανοιχτά λεσβία στο εξώφυλλο του έντυπου Playboy, σε μια φωτογράφιση που προσπαθεί να μετακινήσει το παλιό ανδρικό βλέμμα του περιοδικού προς μια κουίρ γλώσσα αυτοδιάθεσης.
THE LIFO TEAM
Οι σεναριογράφοι πάνε στα δικαστήρια για να μπλοκάρουν τον γάμο Paramount–Warner

TV & Media / Οι σεναριογράφοι πάνε στα δικαστήρια για να μπλοκάρουν τον γάμο Paramount–Warner

To Σωματείο Αμερικανών Σεναριογράφων κατηγορεί την Paramount ότι η εξαγορά της Warner Bros. Discovery θα αφήσει το Χόλιγουντ με λιγότερες δουλειές, χαμηλότερες αμοιβές και ακόμη λιγότερες ευκαιρίες για νέες ιστορίες.
THE LIFO TEAM