Από τις αμέσως επόμενες ημέρες  (ίσως και αύριο) ορισμένοι ελληνικοί τίτλοι των εκδόσεων Λυμπέρη θα μεταφερθούν στις Αττικές Εκδόσεις του Θ. Φιλιππόπουλου -μεταξύ αυτών, το "Εγώ" και το "7 μέρες TV". Προσπάθειες εκ μέρους του να συμπεριληφθούν στην συμφωνία το "Status" και το "Life & Style", πιθανόν απέβησαν άκαρπες. 

 

Αυτό, ανακοινώθηκε ήδη στους αρμόδιους διευθυντές και το προσωπικό των περιοδικών -τα οποία τώρα μαζεύουν τα προσωπικά τους είδη από τα πολυτελή γραφεία του εκδοτικού ομίλου, στο Κορωπί.

 

Σε εκκρεμότητα μένουν οι διεθνείς τίτλοι, για τους οποίους δείχνει ενδιαφέρον η "Δάφνη" του Θ. Κυριακού. Εντός της εβδομάδας αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα κλιμάκιο της Conde Nast, για να συζητήσει τους όρους και να καταλήξει.

 

Αν και ο αμερικανικός εκδοτικός κολοσσός είναι πολύ εκλεκτικός με τα πρόσωπα που συνεργάζεται, ενδέχεται οι συνεννοήσεις να έχουν ευοίωνη κατάληξη, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν σοβαροί ανταγωνιστικοί τίτλοι στην Ελλάδα για τη Vogue, το Men's Health και το Glamour και το κλείσιμο τέτοιων τίτλων οπωσδήποτε επιφέρει πλήγμα στην εικόνα του.

 

Ούτως ή άλλως, η εξέλιξη είναι θλιβερή για την αγορά του Ελληνικού περιοδικού Τύπου, που ολοένα συρρικώνεται και ευτελίζεται, χωρίς έρμα, αντοχές και όραμα.

 

Oι ωραίες μέρες... Απο το περσινό Fashion Night Out της Vogue
Oι ωραίες μέρες... Απο το περσινό Fashion Night Out της Vogue

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr