Vogue: «O Λάκης Γαβαλάς θα έπρεπε να μνημονεύεται»

Vogue: «O Λάκης Γαβαλάς θα έπρεπε να μνημονεύεται» Facebook Twitter
10

Ο δημοσιογράφος μόδας Τσεζάρε Κουνάτσια υπογράφει  ένα αποθεωτικό κομμάτι για την Ελλάδα και τα νησιά της στην διαδικτυακή έκδοση της ιταλικής Vogue.

Εκτός όμως από το εγκώμιο που πλέκει στις ομορφιές των ελληνικών νησιών, εκείνο που έκανε εντύπωση ήταν το κείμενο συμπαράστασης στο Λάκη Γαβαλά γράφοντας (με μια κάποια αμετροέπεια) ότι «ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία της ελληνικής μόδας και ο απόλυτος βασιλιάς της κοσμοπολίτικης Μυκόνου, έγινε αντικείμενο χλεύης εξαιτίας της οικονομικής του περιπέτειας».

Ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων συμπλήρωσε πώς «ο Λάκης Γαβαλάς έχει φυλακιστεί για υποτιθέμενη απάτη, φοροδιαφυγή και άλλες κατηγορίες, ενώ θα έπρεπε να μνημονεύεται για την ασύγκριτη γενναιοδωρία του και την μοναδική του ικανότητα να μεταμορφώνεται στον πιο τέλειο και φιλόξενο οικοδεσπότη».

10

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Σαρλίζ Θερόν μιλά ανοιχτά για τη νύχτα που η μητέρα της πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα της

TV & Media / Η Σαρλίζ Θερόν μιλά ανοιχτά για τη νύχτα που η μητέρα της πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα της

«Αυτά συμβαίνουν σε πολλά σπίτια. Οι γυναίκες υφίστανται μια πολύ, πολύ άδικη μεταχείριση. Κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Και δεν νομίζω ότι κανείς πήρε στα σοβαρά τη μητέρα μου», είπε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός
THE LIFO TEAM
Από τον Πάπα στον MrBeast: η λίστα του TIME για όσους κρατούν σήμερα το βλέμμα του κόσμου

Διεθνή / Από τον Πάπα στον MrBeast: η λίστα του TIME για όσους κρατούν σήμερα το βλέμμα του κόσμου

Η φετινή λίστα του TIME με τα 100 πιο επιδραστικά πρόσωπα βάζει μαζί ηγέτες, σταρ, creators και πρόσωπα της τεχνητής νοημοσύνης. Και δείχνει ότι η επιρροή σήμερα δεν ανήκει σε έναν μόνο κόσμο, αλλά εκεί όπου συναντιούνται η εξουσία, η εικόνα και η δημόσια προσοχή.
THE LIFO TEAM

σχόλια

10 σχόλια
Η αναφορά στον Λάκη έρχεται ως απάντηση σ'αυτό το άρθρο http://www.gay.tv/news/lifestyle/mykonos-2012-o-la-maledizione-gay-di-lakis-gavalas/ΥΓ: Στο τέλος του άρθρου αναφέρει επίσης την LIFO και τον Νίκο Δήμου.
Ενα δεν καταλαβαίνω. Αφού ο Γαβαλάς χρωστάει, είναι υπόδικος, δεν ξέρω αν κρατείται αλλά πάντως σίγουρα η κατάστασή του δεν είναι και τόσο ανθηρή, πως το μαγαζί του στη Βουκουρεστίοτ συνεχίζει να υφίσταται και μάλιστα ακμαιότατο;;