«Είναι απίστευτο και φανταστικό αν σκεφτείς ότι έχουμε ένα Αφρο-αμερικανό στο Λευκό Οίκο … έχουμε έναν μαύρο Μουσουλμάνο στο Λευκό Οίκο … αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ελπίδα για τη χώρα», είχε δηλώσει ειρωνικά προς αυτούς που πιστεύουν τη θεωρία ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν είναι Χριστιανός αλλά Μουσουλμάνος.

 

Η Madonna διευκρίνισε ότι με αυτή της τη δήλωση ειρωνεύτηκε τους Αμερικανούς που πιστεύουν ότι ο Ομπάμα είναι Μουσουλμάνος, ενώ μάλιστα ο ίδιος έχει δηλώσει ανοιχτά τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις. «Τι κι αν ήταν;», δήλωσε η Madonna.

 

«Το θέμα είναι ότι είναι ένας καλός άνθρωπος ασχέτως σε τι πιστεύει. Δεν με ενδιαφέρει η θρησκευτική πίστη του Ομπάμα – ούτε θα έπρεπε να ενδιαφέρει κανέναν στην Αμερική».

 

 

 

Η Μαντόνα υποστηρίζει ανοιχτά τον Αμερικανό Πρόεδρο και δεν διστάζει να το κάνει ακόμα και στις συναυλίες της. Γνωστή για τις φιλελεύθερες απόψεις της, η Madonna συχνά κριτικάρει δημόσια ακροδεξιές ή συντηρητικές απόψεις, όπως έκανε τον περασμένο Ιούλιο στη συναυλία της στο Παρίσι, όπου εμφάνισε στην γιγαντοοθόνη τη Μαρί Λεπέν με σβάστικα στο πρόσωπο. 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr