Απορρίφθηκε στο σύνολό της η αγωγή του υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου κατά του σκιτσογράφου και δημοσιογράφου Ανδρέα Πετρουλάκη.

 

Υπενθυμίζεται η αγωγή αφορούσε άρθρο του Ανδρέα Πετρουλάκη που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα «Protagon.gr» το 2015 με τίτλο «Πάνος Καμμένος, έχουν αρχίσει και του μοιάζουν», που θεωρήθηκε ως συκοφαντικό από τον υπουργό, ο οποίος έστρεψε αγωγή κατά του αρθρογράφου ζητώντας αρχικά ως αποζημίωση το ποσό των δύο εκατ. ευρώ.

 

Την απόφαση επιβεβαίωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο κ. Πετρουλάκης γράφοντας: «Είναι μια ωραία μέρα. Η αγωγή Καμμένου απορρίφθηκε στο σύνολό της».

 

 

Θεοδωράκης: Οι πολιτικές μάχες δίνονται στη Βουλή και τον Τύπο

 

Με δική του ανάρτηση στο Twitter, ο επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε την απόφαση για απόρριψη της αγωγής τονίζοντας: «Ηχηρό ράπισμα στην αμετροέπεια του κ. Καμμένου και την αλαζονεία της εξουσίας. Το Δικαστήριο απέρριψε στο σύνολό της την αγωγή Καμμένου κατά Πετρουλάκη - protagon - Θεοδωράκη. Οι πολιτικές μάχες δίνονται στην Βουλή και τον Τύπο και όχι στα δικαστήρια».