Για την απόλυσή του από τον Σκάι μίλησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στον ραδιοφωνικό σταθμό Αegean Voice 107,5, υποστηρίζοντας ότι η απομάκρυνση έγινε αφότου το ζήτησε το Μαξίμου.

 

Ακόμα, ανέφερε ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του συντάκτη της ανακοίνωσης του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, γιατί προσβάλει το ήθος του.

 

Μεταξύ άλλων, δήλωσε πως «για κάποιο λόγο, ο σταθμός στον οποίο έχω εργαστεί τα 6-7 τελευταία χρόνια, ο σταθμός που με έχει στηρίξει όταν έκανα πραγματικά λάθη, διότι το προχθεσινό μου δεν είναι λάθος, και ο σταθμός ο οποίος με έχει αναδείξει ουσιαστικά, ανεχόμενος τα λάθη που έχω κάνει στου κασίδη το κεφάλι, διαμορφώνοντας τη δημοσιογραφική μου προσωπικότητα, θεώρησε ότι δεν μπορεί να σηκώσει αυτό το οποίο θέλω να πω. Το κρίμα στην όλη περίπτωση είναι ότι έκανα μια αναφορά την οποία έχω ξανακάνει στο παρελθόν, δεν την είχαν πάρει είδηση και όλος αυτός ο χαμός έγινε επειδή αυτή τη φορά την πήρε είδηση το Μαξίμου».

 

«Και πλέον στη χώρα μας έχουμε ένα Μέγαρο Μαξίμου το οποίο όταν δεν χαίρεται με αυτά που ακούει, ή όταν προβληματίζεται ή όταν ντρέπεται, ή όταν ζορίζεται με αυτά τα οποία λέγονται δεν περιορίζεται καν στο να βγάλει ανακοίνωση, να στοχοποιεί, να κινητοποιεί τον μηχανισμό των τρολς [...] και σηκώνει το τηλέφωνο και λέει "Σκάι εκεί; Μην τολμήσει αυτό το ελεεινό υποκείμενο να ξαναμιλήσει από τη συχνότητα γιατί θα σας το κλείσουμε το μαγαζί", που λέει ο λόγος τώρα», συνέχισε.

 

Σχετικά με την ανακοίνωση του Μαξίμου, που αναφέρει ότι «είναι γνωστός για το ήθος και το ύφος του», ο Κ. Μπογδάνος είπε πως «γι' αυτό τραβάω μήνυση σε όποιον το έγραψε».

 

Τέλος, δήλωσε ότι αισθάνεται τυχερός γιατί η ενέργεια του Μαξίμου τον μετέτρεψε σε ήρωα και μετά την απόλυση θα πάει για διακοπές στη Νάξο.

 

Υπενθυμίζεται πως η δήλωση που οδήγησε και στην απόλυση, αναφερόταν στο τρομοκρατικό χτύπημα κατά του Λουκά Παπαδήμου με τον δημοσιογράφο να σημειώνει πως ήταν πρώην σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα αυτοί που χτύπησαν τον πρώην πρωθυπουργό.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr