Διέρρευσε κατά λάθος στο IMDb η ημερομηνία της πρεμιέρας του Game of Thrones;

Διέρρευσε κατά λάθος στο IMDb η ημερομηνία της πρεμιέρας του Game of Thrones; Facebook Twitter
0

Έχει δόση αλήθειας ή είναι ένα ακόμη από τα συνηθισμένα hoaxes του διαδικτύου;

«Συναγερμό» προκάλεσε στους φανατικούς φίλους της σειράς η κίνηση του IMDb να ανανεώσει τις πληροφορίες για την επερχόμενη προβολή του 7ου κύκλου του Game of Thrones με το 1ο επεισόδιο να προβάλλεται στις 25 Ιουνίου.

Αρκετά ΜΜΕ και site αφιερωμένα στη δημοφιλέστατη σειρά του HBO αναμετέδωσαν την είδηση, αλλά λίγο αργότερα το IMDb διέγραψε το update. Όχι όμως πριν προλάβουν ορισμένοι χρήστες του διαδικτύου να τραβήξουν screenshots.

Τα προηγούμενα χρόνια, η πρεμιέρα του Game of Thrones προγραμματιζόταν για τον Απρίλιο, ωστόσο, όπως έχουν ανακοινώσει οι παραγωγοί της σειράς η προβολή του φετινού κύκλου θα πραγματοποιηθεί αργότερα από το συνηθισμένο λόγω καθυστέρησης στην έναρξη των γυρισμάτων. Επομένως, η ημερομηνία που υποτίθεται πως διέρρευσε είναι πιθανό να αποδειχθεί σωστή.

Βέβαια, όπως υπενθυμίζει το fan site winteriscoming.net, το IMDb ανανεώνεται με παρόμοιο τρόπο όπως η Wikipedia. Οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να κάνει προσθήκες. Αυτές περνούν από μία σειρά ελέγχων πριν δημοσιευτούν. Ωστόσο και με δεδομένο τον όγκο της πληροφορίας που ανεβαίνει στο site είναι πιθανό κάτι να ξεφύγει από τους διαχειριστές.

Επιπλέον, αν δεν ισχύει τελικώς η πληροφορία για την προγραμματισμένη πρεμιέρα, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που το IMDb θα αποδειχτεί λάθος. Στον 5ο κύκλο της σειράς είχε προσθέσει στο καστ την Michelle Fairley (Catelyn Stark), πυροδοτώντας δημοσιεύματα για επιστροφή της σιδηράς κυρίας των Σταρκ.

Το Vanity Fair είχε τότε αναγκαστεί να επικοινωνήσει με τους παραγωγούς του Game of Thrones για να επιβεβαιώσει την πληροφορία.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για τη διαρροή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ