Κάτω του μετρίου και η τηλεθέαση στον ημιτελικό της Eurovision

Κάτω του μετρίου και η τηλεθέαση στον ημιτελικό της Eurovision Facebook Twitter
2

Αν και ο Πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής είχε εξηγήσει σχετικά με την παρουσία της Ελλάδας στη Eurovision πως η ΕΡΤ θα εξακολουθήσει να στηρίζει το θεσμό και για τα νούμερα της τηλεθέασης, φαίνεται πως ο σκοπός του απέτυχε σχεδόν παταγωδώς, αφού ο χθεσινός ημιτελικός δεν έφερε μόνο τον αποκλεισμό της Ελλάδας αλλά και πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

 

Το συγκρότημα Argo και το «Utopian Land» για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού κατάφερε δύο πράγματα- το να μην περάσει η Ελλάδα στον τελικό της Eurovision και ένα 31,4% στην τηλεθέαση την ώρα των αποτελεσμάτων.

 

Συνολικά, ο διαγωνισμός έκανε 22,5% στο γενικό σύνολο και 23% στο δυναμικό κοινό, νούμερα χαμηλότερα από τα περσινά όπου η εμφάνιση της Μαρίας Έλενας Κυριάκου είχε κάνει 24% και 27,1%. 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Ενταξει, η διαφορα στην τηλεθεαση δεν εινα και τοσο χαμηλοτερη σε σχεση με περσι, επισης ας μην ξεχναμε οτι μεχρι και περσι τα ιδιωτικα μμε ειχαν προβαλει (και πολλες χρονιες ΥΠΕΡπροβαλει) την συμμετοχη μας ενω φετος περασε εντελως απαρατηρητη στα καναλια. Δεν ειχε στο ελαχιστο την στηριξη που θα επρεπε (αντι αυτου μονο κακοπροαιρετα σχολια ακουγα απο συγκεκριμενες εκπομπες, ονοματα δε χρειαζεται να πω γιατι δεν θα περασει το σχολιο μου).