Ο 32χρονος Τζάστιν μέσα σε μια δεακετία έκανε 90 επεμβάσεις και πλήρωσε 100 χιλιάδες δολάρια, για να μοιάσει στον πλαστικό κούκλο και φίλο της Barbie, Κεν. Έρευνες λένε ότι επτά στους δέκα ανθρώπους που κάνουν μια πλαστική επέμβαση στον εαυτό τους, επιστρέφουν για δέυτερη φορά. Βεβαια καμία έρευνα δεν θα μπορούσε ποτέ να συμπεριλάβει τον Τζάστιν, ένα 32χρονο Νεοϋορκέζο τόσο εθισμένο στις πλαστικές εγχειρήσεις ώστε μέσα στην τελευταία 10ετία έχει κάνει 90 επεμβάσεις με σκοπό να μοιάσει στην πλαστική κούκλα Κεν -κάτι σαν τον αρσενικό Μπάρμπι.

 

 

Ο Τζάστιν μέχρι σήμερα, έχει ξοδέψει 100 χιλιάδες δολάρια για να αλλάξει τη μύτη του (χρειάστηκαν 5 επεμβάσεις), τα χείλη του τα μάτια το σαγόνι , τα ζυγωματικά και να βάλει επιθέματα σιλικόνης στο στήθος του, στους τρικέφαλους, τους δικέφαλους, στις γάμπες στον πισινό και ένας θεός ξέρει που ακόμη.

Όταν γιατρός του Μπέβερλι Χιλς είπε ότι ο Τζάστιν μετατρέπει τον εαυτό του σε ένα ζωντανό γλυπτό σιλικόνης και βάζει την ζωή του σε ρίσκο, ο ίδιος απάντησε, ότι είναι ένα μικρό ρίσκο που είναι διατεθειμένος να πάρει, προκειμένου να αποκτήσει το τέλειο σώμα.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr