Η Nike και το Facebook συνεργάστηκαν για να κάνουν ευκολότερη και πιο διασκεδαστική την κοινοποίηση στοιχείων στο Facebook, με τη δυναμική και κοινωνική ενσωμάτωση αυτής της δυνατότητας στην εφαρμογή Nike+ Running.

 

Τώρα οι δρομείς, και όχι μόνο αυτοί, μπορούν να διαμοιράζονται τα στοιχεία των διαδρομών τους από την εφαρμογή Nike+ Running στο Facebook, να δουν την καταγεγραμμένη συνολική απόσταση που έχουν διανύσει, τις πόλεις στις οποίες έχουν τρέξει και ένα χάρτη με τη μεγαλύτερη διαδρομή τους. Η εφαρμογή είναι μία από τις πρώτες που χρησιμοποιούν τη λειτουργία δημιουργίας ετικετών φίλων, ώστε οι δρομείς να μπορούν να βλέπουν τους φίλους τους με τους οποίους τρέχουν μαζί πιο συχνά.

 

Χάρη στην εφαρμογή Nike+ Running οι δρομείς μπορούν να δημιουργούν ετικέτες αντιστοίχισης των φίλων τους στο Facebook με τις διαδρομές τους. Στη συνέχεια, η πορεία τους κοινοποιείται στο χρονολόγιό τους (timeline) – ώστε να είναι ακόμα πιο εύκολο να κοινοποιήσουν τις καλύτερες επιδόσεις τους.

 

 

 

Η νέα εμπειρία κάνει πιο εύκολη και διασκεδαστική τη δημοσίευση των στοιχείων των διαδρομών στο Twitter και, κατ' αποκλειστικότητα στην έκδοση για το λειτουργικό σύστημα iOS, στο Path. Στο Path, οι δρομείς έχουν πλέον τη δυνατότητα να κοινοποιούν τις διαδρομές και τους χρόνους τους μέσω της εύχρηστης λειτουργίας "Share This Run".

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr