Ο καιρός του Πάσχα: Με βροχή και σκόνη το σούβλισμα

Ο καιρός του Πάσχα: Με βροχή και σκόνη το σούβλισμα Facebook Twitter
0

Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα φέρουν τοπικές βροχές αρχικά στα βορειοδυτικά και βαθμιαία στα υπόλοιπα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπει για την Κυριακή του Πάσχα η ΕΜΥ. Σύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βοριάδες 3-5 Μποφόρ οι οποίοι στα νότια βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς 4-5 Μποφόρ. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία.

Για τη Δευτέρα του Πάσχα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες, που από το απόγευμα είναι πιθανό να είναι ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν Α-ΒΑ 3-5 Μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν νότιοι τοπικά 6 Μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς 4-6 Μποφόρ. Πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία από τα βορειοδυτικά.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς ισχυρές, κυρίως στα δυτικά, βόρεια και το Ανατ. Αιγαίο προβλέπονται για την Τρίτη του Πάσχα.  Βελτίωση θα υπάρξει από το βράδυ στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 Μποφόρ και στα υπόλοιπα δυτικοί-νοτιοδυτικοί 4-6 και στα νότια 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση.

Την Τετάρτη, στην ανατολική χώρα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση. Πρόσκαιροι όμβροι στα ηπειρωτικά ορεινά και άνεμοι Δ-ΒΔ 3-5 και  στα νότια τοπικά 6 Μποφόρ. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά και το ανατολικό Αιγαίο, προβλέπονται για την Πέμπτη. Βελτίωση το βράδυ από τα δυτικά, άνεμοι στα δυτικά και βόρεια βοριάδες 4-6 Μποφόρ, στα υπόλοιπα Δ-ΝΔ 3-5 και βαθμιαία από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM