Βήμα: Μεγάλη ποσότητα αλκοόλ δείχνουν οι τοξικολογικές του Παντελίδη

Βήμα: Μεγάλη ποσότητα αλκοόλ δείχνουν οι τοξικολογικές του Παντελίδη Facebook Twitter
Nikos Libertas/SOOC
14

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βήματος» και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου που επικαλείται το πόρισμα της αιματολογικής και τοξικολογικής εξέτασης που παραδόθηκε στις κεντρικές υπηρεσίες της Τροχαίας, ο Παντελής Παντελίδης είχε καταναλώσει ιδιαίτερα μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Σύμφωνα με το πόρισμα, η ποσότητα που βρέθηκε στο αίμα του γνωστού καλλιτέχνη είναι άνω του 1,5 γραμμαρίου ανά λίτρο, όταν το όριο είναι 0,50 γραμμάρια. Αντιθέτως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο αίμα του άτυχου καλλιτέχνη δεν βρέθηκε οποιαδήποτε άλλη ουσία (ναρκωτικά, φάρμακα κ.λπ.).

Την ίδια ώρα στελέχη της Πυροσβεστικής που έχουν ενημερωθεί για τη διαδικασία απεγκλωβισμού του τραγουδιστή και των δύο γυναικών από το μοιραίο τζιπ σημείωναν ότι «έχει παραδοθεί σχετική έκθεση στην Τροχαία Ελληνικού όπου προσδιορίζεται με απόλυτη σαφήνεια ότι το ΙΧ οδηγούσε ο καλλιτέχνης και οι ισχυρισμοί περί του αντιθέτου που διατυπώνονται δεν έχουν οποιαδήποτε βάση».

Υπενθυμίζεται ότι τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό δύο συνεπιβάτιδων του σημειώθηκε στις 8:20 της 18ης Φεβρουαρίου στη γέφυρα της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος του παλιού αερολιμένα Ελληνικού.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Ο Παντελίδης "αγαπήθηκε" από πολλούς, τόσο από τη νεολαία που ψάχνει οτιδήποτε να τη "συγκινίσει" όσο και από αυτούς που πουλάνε πανάρκιβα τόνους αλκοολ στην εκλεκτή πελατεία.Τον γουστάραμε ή όχι, από κάποιους ανθρώπου θα λείψει, τους οικείους του και τους θαυμαστές του (όσοι βγάζαν φράγκα από αυτόν θα βρουν τον επόμενο).Η ανακοίνωση του λόγου θανάτου ενός δημοφιλούς προσώπου του συγκεκριμένου χώρου όπως αυτός, θα πρέπει να ανακοινωθεί σε δημόσιους χώρους για όλη τη νεολαία, μπας και λέγε λέγε σωθούν κάποιοι ελάχιστοι νεολαίοι που σ'αυτή τη φάση της ζωής τους δεν οργανώνουν ποιητικές βραδιές αλλά θέλουν πιώμα και γκλάμουρ, αμανέδες στο στέρεο και τέρμα τα γκάζια.Ζώνες περασμένες πίσω από το σώμα και επίδειξη της παντοδύναμης αμαξάρας... (λες και με 20 πανέρια λουλούδια το μήνα δε θα μπορούσε να έχει προσωπικό επαγγελματία οδηγό, στεγνό από αλκοόλ)ακόμη και το δράμα της οικονομικής ζημιάς/καταστροφής της οικογένειας του εκλιπόντος (να είστε σίγουροι ότι οι επιζήσαντες "φίλοι" θα κάνουν αγωγές αποζημίωσης εκατομυρίων ευρώ που δεν καλύπτονται από τις ασφαλιστικές για τους πιωμένους οδηγούς)θα παίξουν το ρόλο τους ως αντικίνητρα στο μυαλό έστω και ενός που θα γλιτώσει τη ζωή του.
Απο την αρχη αυτη η ιστορια εμφανισθηκε να εχει καποια περιεργα στοιχεια.Με αιχμη το "ποιος οδηγουσε".Μονον που οσοι -ελαχιστοι-τα επεσημαιναν δεχθηκαν τα βελη πολλων διοτι δεν "επεδεικνυαν την δεουσα ευαισθησια".Εν πασει περιπτωσει το ερωτημα ειναι μαλλον απλο.Υπαρχει,οπως κυκλοφορει ευρεως,μια πολυ μεγαλη "ασφαλεια ζωης" του εκλιποντος ; Οπου παγιως η αποζημιωση η οποια προβλεπεται για θανατο λογω δυστυχηματος ειναι πολλαπλασια αυτης απο αλλα αιτια ;Υπαρχει,ομως, και δευτερο ερωτημα.Σε περιπτωση οπου αποδειχθει ,οπως το λεει το αρθρο,οτι ο αποβιωσας οδηγουσε υπο την επηρεια αλκοολ πολυ περισσοτερο του επιτρεπομενου οριου, η υποχρεωση της ασφαλιστικης εταιρειας για καταβολη του ποσου εξακολουθει να ισχυει ; Η ο θανατος θεωρειται οιωνει "αυτοπροκληθεις"; Και η ερμηνεια του ορου αυτου ειναι ανοικτο που μπορει να οδηγησει.Τελος,εξ οσων γνωριζω ,σχεδον κανενα συμβολαιο ασφαλειας ζωης δεν καλυπτει την αυτοκτονια.Η οτιδηποτε μπορει να θεωρηθει οτι εμπιπτει στο ευρυτερο πλαισιο των οσων καλυπτονται απο τον ορο αυτο.Η γενικη εικονα,παντως,που εχει προκυψει γυρω απο το ολο θεμα ειναι μαλλον δυσαρεστη.Και ειναι κριμα, διοτι οπως διαβεβαιουν ολοι ο μακαριτης ηταν ενα πολυ καλο παιδι.Θεος σχωρεστον.
Όταν δουλεύεις βράδυ σε μαγαζιά με αλκοόλ παθαίνεις ανοσία απαυτο δεν μεθας τόσο εύκολα όσο κάποιος που δουλεύει σε άλλη δουλειά το κακό όμως ειναι ότι το αλκοόλ σε συνδυασμό με την κούραση όταν είσαι στο τιμόνι ζαλίζεσαι και γλαρώνεις πολύ πιο γρήγορα χωρίς να το καταλάβεις
Ναι. Όχι έτσι όχι αλλιώς. Και περπατημένος νάσαι στο ποτό, κάποια στιγμή μεθάς. Και ο συγχωρεμένος ήταν πολύ πάνω από το όριο και δεν ήξερε την τύφλα του. Ήπιε και πήρε το αμάξι, μεγάλο λάθος, όλα τα άλλα είναι περιττά, δεν δικαιολογώ τον άλλο επειδή δουλευει βράδυ. Ευτυχώς δεν σκοτώθηκαν και οι δύο κοπέλες.
Ενα μηνα μετα μας λενε τι?Γιατι δε βγηκε νωριτερα το αποτελεσμα μιας 2ωρης εξετασης?Πως γινεται σε καθε δυστυχημα να φταιει παντα ο πεθαμενος?Εν προκειμενω το καταστροφολογικο σεναριο του αλκοολ παραειναι τετριμενο για να κουμπωσει.Ειναι αυτο που θελει η λογικη σιγουρα,αλλα δε θα εκπλαγω αν καποιοι "χαρηκαν" που εφυγε επιτελους απτη μεση ο "αγνωστος" του youtube με το φανελακι.
Το Παντελίδη μας το φάγανε τα ντόπια και τα ξένα τα συμφέροντα! Πόσες ακόμα επιθέσεις να αντέξει η χώρα μας από την Τρόικα και τους ντόπιους Γερμανοτσολιάδες?Και καθόλου τυχαίο δεν είναι που βγάλανε από τη μέση έναν "καλλιτέχνη" που ακούν οι λαϊκές μάζες και όχι η ξενόδουλη μπουρζουαζία.ΔΥΑΔΟΣΤΑΙ!!1!ΕΝΑ!!
οσοι καναμε το λαθος να βγουμε εκεινες τις μερες εξω βλεπαμε τα μαγαζια να κανουν μνημοσυνο ολα τα τραγουδια του παντελιδη στη σειρα και τα σφηνακια και τα ποτα να πηγαινουν αβερτα για να "πνιξουν τον πονο τους".... και μπηκαν στα αμαξια τους και οδηγησαν και γυρισαν σπιτια τους... ή και οχι... όπως ο παντελιδης... που τον κλαιγανε πριν λιγες ωρες και κανανε ακριβως τα ιδια .χαθηκε ενας νεος ανθρωπος οπως ποσοι αλλοι απο το αλκοολ. μακαρι εστω τωρα να μας γινει μαθημα!!!
Χρήμα δόξα Γυναίκες alcohol εκρηκτικό μίγμα,δύσκολο να τα διαχειριστεί ένα λαϊκό παιδί.Αφού δεν πήρε και άλλους μαζί του από το αντίθετο ρεύμα πάλι καλά. Για ήρωες οι ιθαγενείς να ψάξουν αλλού!