Απεργία της ΓΣΕΕ

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα κινδυνεύει να μετατραπεί ολόκληρη σε ένα Hotspot

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα κινδυνεύει να μετατραπεί ολόκληρη σε ένα Hotspot Facebook Twitter
0

 Το ανοικτό κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στον Ελαιώνα επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξεναγήθηκε σε όλους τους χώρους του κέντρου. Τον Πρόεδρο της Ν.Δ. συνόδευε ο Γιώργος Καμίνης, καθώς ο χώρος ανήκει στο Δήμο Αθηναίων.

Αμέσως μετά ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω το δήμαρχο για τη σημερινή του ξενάγηση, να συγχαρώ τα στελέχη του δήμου για τη δουλειά που κάνουν, υπό αντίξοες συνθήκες. Δυστυχώς η χώρα μας αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες μια πρωτοφανή κρίση, κινδυνεύει να μετατραπεί ολόκληρη σε ένα Hotspot. Είμαι απαραίτητο να υπάρξει ένας σωστός επιχειρησιακός σχεδιασμός για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος με την ενίσχυση και των ανοικτών και των κλειστών δομών, έτσι ώστε να μπορέσουμε να απορροφήσουμε βραχυπρόθεσμα τουλάχιστον πολύ μεγάλους αριθμούς παράτυπων μεταναστών και προσφύγων που έρχονται στη χώρα μας. Χρειαζόμαστε περισσότερη ευρωπαϊκή αλληλεγγύη δεν θα κουραστώ να το λέω, το πρόβλημα είναι διεθνές, δεν μπορεί να το λύσει μόνη της η Ελλάδα, από την άλλη μονομερείς ενέργειες πρέπει να αποφευχθούν από όλες τις πλευράς και από την Ευρώπη και από τη χώρα μας, το πρόβλημα αυτό θα λυθεί μόνο στα πλαίσια ενός σωστού ευρωπαϊκού διαλόγου με μια δίκαιη κατανομή του βάρους, ανάμεσα σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Η χώρα μας μόνη της δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την ένταση αυτού του προβλήματος, αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι και άλλοθι για την έλλειψη ενός επιχειρησιακού σχεδιασμού που θα αντιμετωπίσει σήμερα το πρόβλημα. Κάθε μέρα που περνάει συνεπώς, το πρόβλημα επιδεινώνεται».

0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM