Μεσίστιες κυματίζουν οι Ελληνικές σημαίες στο  Δημαρχείο, στην πλατεία Καποδίστρια και τα ηρώα Τριών Ναυάρχων και Φιλελλήνων, αλλά και το Πολεμικό Μουσείο μετά από εντολή του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου. Ως ελάχιστο φόρο τιμής στο Ναυπλιώτη υποπλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού Κωνσταντίνου Πανανά που έχασε την ζωή του εν ώρα καθήκοντος στην νήσο Κίναρο, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων αποφάσισε να αποδώσει έτσι τιμές ήρωα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Μεσίστιες κυματίζουν οι Ελληνικές σημαίες στο Δημαρχείο, στην πλατεία Καποδίστρια και τα ηρώα Τριών Ναυάρχων και Φιλελλήνων, αλλά και το Πολεμικό Μουσείο μετά από εντολή του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου. Ως ελάχιστο φόρο τιμής στο Ναυπλιώτη υποπλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού Κωνσταντίνου Πανανά που έχασε την ζωή του εν ώρα καθήκοντος στην νήσο Κίναρο, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων αποφάσισε να αποδώσει έτσι τιμές ήρωα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

 

Τον υποπλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού Κωνσταντίνο Πανανά, που έχασε την ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης στην νήσο Κίναρο πενθεί σήμερα και αύριο το Ναύπλιο. 

 

Με εντολή του δημάρχου της πόλης Δημήτρη Κωστούρου από σήμερα το πρωί και αύριο, ημέρα της κηδείας του άτυχου υποπλοίαρχου, κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες σε ένδειξη πένθους και σεβασμού στην πλατείες Καποδίστρια και Τριών Ναυάρχων, στο δημαρχείο Ναυπλίου, καθώς και στα λοιπά δημοτικά κτίρια και στους δημόσιους χώρους της πόλης. Ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι, «οι Ναυπλιείς πενθούν ένα άξιο μέλος της ναυπλιακής οικογένειας που πέρασε στο πάνθεον των ηρώων και των αθανάτων και σε ένδειξη σεβασμού κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες».

 

Αυτήν την ώρα στον Ιερό ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Μεταμόρφωση Αττικής κηδεύεται ο υποπλοιάρχος ΠΝ Αναστάσιος Τουλίτσης.

 

Η εξόδιος ακολουθία του ανθυπασπιστή Ευάγγελου Ελευθερίου, ναύκληρου του ελικοπτέρου ΑΒ- 212 του Πολεμικού Ναυτικού θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Ίλιον τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 15:00.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr