Το ΠΑΜΕ συνάντησε τους αγρότες στο Σύνταγμα

Το ΠΑΜΕ συνάντησε τους αγρότες στο Σύνταγμα Facebook Twitter
1

Συλλαλητήριο πραγματοποιεί το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια για να εκφράσει τη συμπαράστασή του στους αγρότες απ΄ όλη την Ελλάδα, οι οποίοι βρίσκονται για δεύτερη μέρα στην Αθήνα, καθώς αντιδρούν στην πρόταση της κυβέρνησης για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση.


Το ΠΑΜΕ απαιτεί την απόσυρση του νόμου «λαιμητόμο» για το ασφαλιστικό προειδοποιώντας για «συνέχιση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μέχρι τέλους». Στη συγκέντρωση βρίσκεται ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ το «παρών» δίνουν εργαζόμενοι από όλους τους κλάδους και συνταξιούχοι.


Το σύνθημα που επικρατεί είναι «Εργατιά, Αγροτιά, μια φωνή και μια γροθιά». Θα ακολουθήσει πορεία προς τη Βουλή, όπου βρίσκονται από χθες οι αγρότες, που έχουν στήσει σκηνές έχοντας διαμηνύσει ότι θα παραμείνουν έως αύριο Κυριακή.

Σε ισχύ είναι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο ενώ διακριτική είναι και η παρουσία της αστυνομίας. Κλειστές είναι η Πανεπιστημίου, η Σταδίου, η Ακαδημίας, η Πειραιώς, η Αθηνάς, η Αμαλίας και η Βασιλίσσης Σοφίας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια