Φορτηγό καταπλάκωσε 30χρονο την ώρα που άλλαζε λάστιχο

Φορτηγό καταπλάκωσε 30χρονο την ώρα που άλλαζε λάστιχο Facebook Twitter
0

30χρονος πακιστανικής καταγωγής έχασε τη ζωή του όταν την ώρα που άλλαζε λάστιχο σε φορτηγό σε εργοτάξιο στην περιοχή της Θήβας, ο γρύλος έφυγε από τη θέση του και το βαρύ όχημα τον καταπλάκωσε.

Ο 30χρονος  είχε σηκώσει το φορτηγό με το γρύλο και είχε αφαιρέσει ήδη τον ένα τροχό, όταν συνέβη το δυστύχημα.

Ο υπεύθυνος της εταιρείας συνελήφθη και το Α.Τ. Θηβών διενεργεί, σύμφωνα με το lamiareport.gr,  προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΨΕΛΗ ΝΕΚΡΟ ΒΡΕΦΟΣ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑ

Ελλάδα / Κυψέλη: Προφυλακισμένος για μαστροπεία στο παρελθόν ο 43χρονος - Σήμερα οι απολογίες τους για το βρέφος

Λάτρης της τεχνητής νοημοσύνης με την οποία μετέτρεπε τον εαυτό του σε πυγμάχο, τρομοκράτη, τράπερ, χαρακτήρα ηλεκτρονικών παιχνιδιών ακόμα και φυλακισμένο, ο 43χρονος έχτιζε προφίλ ατόμου με έντονη παραβατικότητα
THE LIFO TEAM