ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Προκλητικός ο παιδεραστής της Θεσσαλονίκης: Με προκαλούσε η μικρή

Προκλητικός ο παιδεραστής της Θεσσαλονίκης: Με προκαλούσε η μικρή Facebook Twitter
0

Προκλητικός εμφανίστηκε στην απολογία του ο 56χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 9χρονη, αφού υποστήριξε ότι το παιδί τον προκαλούσε. Σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους ισχυρίστηκε επίσης ότι ο πατέρας της 9χρονης ήταν γνώστης της κατάστασης ενώ εμφάνισε και βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο πατέρας της μικρής να την προτρέπει να ενδώσει στις απεχθείς του ορέξεις.

Στο βίντεο, σύμφωνα με την εφημερίδα, εμφανίζεται να έχει το παιδί στα πόδια του και να το φιλάει και να το χαϊδεύει ενώ ο πατέρας εμφανίζεται να το προτρέπει να μην τον αποφεύγει και να επικροτεί όσα γίνονται.

Στην κατοχή του 56χρονου βρέθηκε και σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας, αλλά και δικά του βίντεο, που είχε τραβήξει σε παιδικές χαρές της Θεσσαλονίκης, όπου φαίνονται παιδιά με τις μητέρες τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δράστης και θύμα έμεναν στην ίδια πολυκατοικία και όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του κατηγηορούμενου, με τον πατέρα της 9χρονης έπιναν μαζί. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία του βιασμού και παραδέχεται μόνο την ασέλγεια. 

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM