Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικ. Σακελλαρίου σε ανακοίνωσή του σήμερα το βράδυ διευκρινίζει ότι δεν έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα από την Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου οι σχετικές αποφάσεις για την υπόθεση των μεταλλείων χρυσού της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός».


Υπενθυμίζεται ότι πληροφορίες, που νωρίτερα μεταδόθηκαν από το αθηναϊκό πρακτοείο, ανέφεραν ότι η Ολομέλεια του ΣτΕ σε δύο διασκέψεις της, κεκλεισμένων των θυρών, με πρόεδρο τον κ. Σακελλαρίου ακύρωσε -κατά πλειοψηφία- την απόφαση του πρώην υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παν. Σκουρλέτη και το σχετικό έγγραφο της προϊσταμένης της Επιθεώρησης Βορείου Ελλάδος του Σώματος Επιθεώρησης Περιβάλλοντος, Δόμησης, Ενέργειας και Μεταλλείων, που ανακαλούσε την λειτουργία μεταλλείων της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός».


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες «η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ, ελήφθη κατά τις δύο διασκέψεις και αναμένεται να δημοσιευθεί μέσα στον μήνα».


Συγκεκριμένα, ο κ. Σακελλαρίου, στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Από το γραφείο του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας ανακοινώθηκε ότι επί των υποθέσεων της εταιρείας ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε., οι οποίες εκδικάσθηκαν στην Ολομέλεια του δικαστηρίου δεν έχουν εκδοθεί μέχρι σήμερα σχετικές αποφάσεις. Η διάσκεψη των υποθέσεων αυτών δεν έχει ολοκληρωθεί. Κάθε άλλη είδηση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr