Σε δηλώσεις και πάλι κατά των ομοφυλοφίλων αλλά και εμμέσως κατά των προσφύγων προχώρησε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος σε συνέντευξη του στο κανάλι Έψιλον.

 

«Δεν είναι ότι τους καταδικάζω, αυτά δεν έχουν γίνει ποτέ στους αιώνες, διαφήμιση και παρέλαση των ανθρώπων οι οποίοι ζουν σε μια κατάσταση παρανομίας, αφύσικη», δήλωσε ο Μητροπολίτης σημειώνοντας ότι «Ο Θεός τον περιμένει, τον αγαπάει και του δίνει αφορμές για να μετανοήσει. Από εκεί και πέρα έχει την ευθύνη του. Δεν μπορεί όμως να του αναγνωρίσει αυτό που λέμε εμείς "πολύ καλά κάνει". Σαν ανθρώπους τους τιμάμε, τους αγαπάμε, διαφωνούμε με την αμαρτία τους της οποίας δεν δεχόμαστε τη διαφήμιση και μάλιστα εντός του χώρου που για μας είναι πνευματική δικαιοδοσία μας».

 

 «Τους καλοδεχόμεθα, τους αγαπάμε, τους φροντίζουμε, τους προωθούμε αλλά εδώ στην Ελλάδα δεν χωράμε άλλοι». Είπε επίσης για τους πρόσφυγες που φτάνουν στη χώρα, προσθέτοντας ότι «το είδα ότι δεν θα μπορούμε να σταθούμε εμείς όταν θα έρθουν όλοι οι άλλοι». «Ορίστε, στην πλ. Βικτωρίας στην Αθήνα ασθμαίνουν όλο οι γύρω. Έτσι θα γίνει; Έτσι θα μείνουμε;», διερωτήθηκε ο θρησκευτικός ταγός.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr