"Βουτιά θανάτου" για 70χρονο οδηγό στο λιμάνι της Ραφήνας

"Βουτιά θανάτου" για 70χρονο οδηγό στο λιμάνι της Ραφήνας Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου- ΑΠΕ-ΜΠΕ/MARGARITA KIAOU
2

Νεκρός ανασύρθηκε χθες το απόγευμα ένας 70χρονος από το όχημα του που έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θάλασσα, στο μπροστινό προβλήτα του κύριου λιμανιού της Ραφήνας.


Αμεσα, έγιναν προσπάθειες απεγκλωβισμού του από στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής και τη συνδρομή δύο ιδιωτών με αρνητικά αποτελέσματα. Ο επιβαίνων ανασύρθηκε τελικά από στελέχη της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών χωρίς τις αισθήσεις του και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο "Σισμανόγλειο" Γενικό Νοσοκομείο Αττικής όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ το Ι.Χ. όχημα ανελκύστηκε από ιδιωτικό γερανό.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες ταυτότητες: Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας των αρμόδιων γραφείων της ΕΛΑΣ

Ελλάδα / Νέες ταυτότητες: Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας των αρμόδιων γραφείων της ΕΛΑΣ

Η νέα διεύρυνση ενισχύει σημαντικά τη διαθεσιμότητα ραντεβού και τις ώρες εξυπηρέτησης, μειώνοντας τους χρόνους αναμονής και διευκολύνοντας την έγκαιρη έκδοση νέων δελτίων ταυτότητας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια