Πανελλήνια έκκληση για τα ζώα - θύματα των πυρκαγιών

Πανελλήνια έκκληση για τα ζώα - θύματα των πυρκαγιών Facebook Twitter
0

Πάνω από 52 είναι τα πύρινα μέτωπα που μέχρι και αργά το απόγευμα εξακολουθούν να κατακαίουν την Ελλάδα. Τα περισσότερα από αυτά είναι σε δασικές περιοχές όπου ζουν πολλά άγρια ζώα και που σίγουρα θα έχουν καεί ή εγκλωβιστεί στις φλόγες.

Ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ απευθύνει έκκληση προς όλους τους πολίτες της χώρας και ζητά από όποιον δει κάποιο ζώο (χελώνες, σκαντζόχοιρους, αλεπούδες και κάθε ζώο) να είναι ταλαιπωρημένο ή τραυματισμένο από την πυρκαγιά να επικοινωνήσει άμεσα με το τηλέφωνο 6972664675. Η γραμμή θα είναι σε λειτουργία όλο το 24ωρο και οι εθελοντές του οργανισμού θα παραμένουν σε ετοιμότητα για οποιαδήποτε περίπτωση απαιτηθεί.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM