Φεύγουν από το Πεντάγωνο για τον Έβρο στρατιώτες που θεωρούνται «βύσματα»

Φεύγουν από το Πεντάγωνο για τον Έβρο στρατιώτες που θεωρούνται «βύσματα» Facebook Twitter
32

Άρχισαν να φεύγουν από το Πεντάγωνο για τα σύνορα και κυρίως για Τον Έβρο, μετά από διαταγή του υπ. Άμυνας Π. Καμμένου, στρατιώτες που θεωρούνται «βύσματα».

Ως τώρα σύμφωνα με δημοσιεύματα φύλλο πορείας έχουν λάβει περίπου 500 άτομα.

Ο κ. Καμμένος είχε δηλώσει ότι στους πρωταρχικούς του στόχους θα ήταν το τέλος του ρουσφετιού στις ένοπλες δυνάμεις και η μετάθεση των νεοσυλλέκτων σε μονάδες, κυρίως του Έβρου, όπου η χώρα έχει ανάγκη. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν θα κάνει καμία εξαίρεση και έφερε το παράδειγμα του πατέρα του ο οποίος, κατά τον ίδιο, τον πήρε τηλέφωνο για ένα σχετικό «ρουσφέτι» για να λάβει αρνητική απάντηση.

Η μετάθεση αφορά στρατιώτες, ναύτες και σμηνίτες, οι οποίοι, κατά τις δύο τελευταίες ΕΣΣΟ του 2014, είχαν τοποθετηθεί απευθείας στο υπουργείο Αμυνας από τα Κέντρα Νεοσυλλέκτων και δεν είχαν πάει ούτε μια ημέρα στα σύνορα.


Eν τω μεταξύ σήμερα στον "Ελεύθερο Τύπο" υπάρχει ανυπόγραφο δημοσίευμα σε στήλη παραπολιτικών που καταγγέλει μετάθεση στον Έβρο από το Πεντάγωνο "γιού γνωστού δημοσιογράφου ο οποίος πάει κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ", χωρίς πάντως να αναφέρεται ότι πρόκειται για μαζικές μεταθέσεις.

32

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

20 σχόλια
Ελλάς η χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας..Τη μία κατηγορούμε τόσα χρόνια γιατί δεν στέλνουν τα βύσματα στα σύνορα και τώρα που τα στέλνουν πάλι δεν είμαστε ευχαριστημένοι και λοιδωρούμε..Εύχομαι εκτός από τους 500 φαντάρους να αδειάσει και η φρεγάτα ΓΕΝ και η πτέρυγα μάχης της Μεσογείων..
Ναι πολύ καλή ενέργεια.... ο κος Καμμένος που έκανε τη θητεία του από το σπίτι του, και απλά έδιωξε τα βύσματα της ΝΔ για να βάλει τα καινούργια. Δεν λέω υπάρχουν στρατόπεδα άδεια από φαντάρους αλλά δεν μπορέι στη μέση τη θητείας τους, να τους χαλάει τα σχέδια που έχουν κάνει (πχ κάποιοι δούλευαν παράλληλα) και να τους χωρίζει και από τους άλλους φαντάρους. Τώρα θα πάνε σε μια μονάδα άγνωστη, και όλοι θα λένε ήρθανε τα βύσματα θα καλοπεράσουν.. πραγματικά δεν έχετε ιδέα μερικοί.
Γράφεις κάτι χωρίς τεκμηρίωση ("απλά έδιωξε τα βύσματα της ΝΔ για να βάλει τα καινούργια"), παρακάτω κάτι χωρίς λογική("δεν μπορέι στη μέση τη θητείας τους, να τους χαλάει τα σχέδια που έχουν κάνει [...]"τους χωρίζει και από τους άλλους φαντάρους") και κλείνεις με κάτι που είναι δεδομένο για όλους τους στρατιώτες ("Τώρα θα πάνε σε μια μονάδα άγνωστη, και όλοι θα λένε ήρθανε τα βύσματα θα καλοπεράσουν").Θαρρείς και οι υπόλοιποι που υπηρετούν στην παραμεθόριο είναι τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού και δικαιολογημένα τους χαλάσαν τα σχέδια καθ'ολη τη θητεία τους. Άσε πο υαν πάνε όλα τα βύσματα στον Έβρο δεν θα "χωρίσουν από τους άλλους φαντάρους"!Πραγματικά καταπληκτική ανάλυση που εκφράζει πνευματική διαύγεια και αντικειμενικότητα..._ _
Ναι ήμουν από κινητό πριν και δεν είχα χρόνο για περισσότερα λόγια."απλά έδιωξε τα βύσματα της ΝΔ για να βάλει τα καινούργια" Όλοι αυτοί οι στρατιώτες που έφυγαν και φεύγουν από τις βυσματικές μονάδες έχουν ήδη καλυφθεί οι θέσεις τους και καλύπτονται από τα νεα βύσματα πολιτικών προσώπων Σύριζα-ΑΝΝΕΛ (είναι λογικό) και φυσικά τα βύσματα εκκλησίας και των στρατιωτικών έχουν μείνει εκεί που ήταν-δεν τα πειράζει κανείς. “στη μέση τη θητείας τους, να τους χαλάει τα σχέδια που έχουν κάνει”Λίγοι από τους βολεμένους-βύσματα είχαν την ανάγκη και έβαλαν βύσμα γιατί απλά δεν θα τη βγάζανε καθαρή στον Έβρο και στα νησιά με τα 8,60 του στρατού και πρέπει να συνεχίζουν να δουλεύουν, τώρα αναγκαστικά χαλάσανε τα σχεδιά τους και θα πρέπει να πάρουν αναβολή ..“Τώρα θα πάνε σε μια μονάδα άγνωστη, και όλοι θα λένε ήρθανε τα βύσματα θα καλοπεράσουν" To bullying υπάρχει και στο στρατό και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνεται ήδη σε αυτούς τους φαντάρους… Οι παλιοί που βρίσκονται στις μονάδες του Έβρου και των νησιών θα ρωτήσουν από που κ ως που ήρθανε αυτοί, θα μάθουν το λόγο, και θα τους κοιτάζουν πολύ διαφορετικά . Πόσο θα αντέξει ένας φαντάρος(το βύσμα ) από το bullying των παλιών ??? Αλλά όχι και να ενθουσιαζόμαστε με την ενέργεια του κου Καμμένου που είχε αντίστοιχη και πιο χαλαρή τη θητεία του. Μακάρι να μαι λάθος και να ναι πάντα γεμάτα τα στρατόπεδα στον Έβρο και στα νησιά, αλλά είμαι σίγουρος ότι έγινε για να βάλουν το δικό τους κόσμο στα στρατόπεδα της Αθήνας.
Τα μεγαλυτερα βυσματα δεν ειναι Πενταγωνο, γιατι εκει και βαρδιες εχει και περνας χρονο μεσα. Τα μεγαλυτερα παιζουν 1 μεσα, 60 εξω. Ας πουμε στο εξοχικο του ΑΓΕΝ στη Λιμνη του Μαραθωνα. Και υπαρχουν αρκετα τετοια. Αλλα αυτους που να τους ακουμπησουνε..
Ενταξει ρε παιδια δεν ειναι και ασχημα η πινεζα ,ειμαι απο κει και νιωθω καπως να βαζει βισμα ο αλλος για να μην παει..Καστανιεεεεεες ρεεε χαχαχχαχαχαχα
Τι να πουν και κάποιοι άτυχοι φαντάροι που έκαναν όλη τους τη θητεία μακριά από το σπίτι τους εξαιτίας κάποιων βυσματίων... Ισότητα για όλους, ανεξαιρέτως ονόματος και αξιοκρατία στην επιλογή ατόμων για τις διάφορες προνομιούχες θέσεις.
"Eν τω μεταξύ σήμερα στον "Ελεύθερο Τύπο" υπάρχει ανυπόγραφο δημοσίευμα σε στήλη παραπολιτικών που καταγγέλει μετάθεση στον Έβρο από το Πεντάγωνο "γιού γνωστού δημοσιογράφου ο οποίος πάει κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ"Που έχει φτάσει το θράσος μερικών ! Διαμαρτύρονται γιατί υπονοείται ότι η μετάθεση στον Έβρο έγινε για λόγους ρεβανσισμού. Αλλά δεν μας λένε πως στο καλό ο "γιος γνωστού δημοσιογράφου" "έτυχε" να καταλήξει στο Πεντάγωνο και όχι στον Έβρο, όπως τόσοι και τόσοι άλλοι γιοι !!!Δηλαδή μας λένε στα μούτρα μας με λίγα λόγια : "Το παιδί πήγε βυσματικά στο Πεντάγωνο και ο Καμμένος για να χτυπήσει τον πατέρα του το έστειλε εκεί που ενδεχομένως θα έπρεπε να βρίσκεται εξ αρχής" !!!Και έχουν το θράσος να το δημοσιεύουν !!!!!!!!!!!!!!!Τέλος πάντων, μην χολοσκάτε ρε παιδιά.... γι' αυτό υπάρχουν τα τρελόχαρτα, αν ζοριστεί το παιδί στον Έβρο θα του βγάλουμε ένα.... ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος θα είναι.
Πού έκανε θητεία δεν ξέρω, αλλά είναι γνωστό πως πήρε 45 παραπάνω μέρες άδεια πέρα από το συνηθισμένο των 30 ημερών (και ενώ είχε ολοκληρώσει τις σπουδές του).
500 "βυσματα" στο Πενταγωνο; Τι ειναι το Πενταγωνο, παλιο τηλεφωνικο κεντρο; Η μηπως δημιουργησαμε την Ελληνικη γραμμη Maginot στη Μεσογειων και χρειαζοταν τοσοι φανταροι; Αλλα ξεχασα τοσες Φιλιππινεζες χρειαζονται για να πηγαινουν στη λαικη, τα παιδια στα ιδιαιτερα, την μανταμ για ψωνια κτλ. Με τις ορντιναντσες κανουμε και οικονομια και ειναι κι' αυτοι κι' εμεις ευχαριστημενοι!
Ξέρω βυσματίες που πέρασαν από κει.Και στο Πεντάγωνο δεν είναι όλοι βύσματα,αλλά ε...Τώρα θα μου πεις εδώ έχει ναυτικό όμιλο η Λάρισα.Δεν μου φαίνεται τίποτα περίεργο πλέον.
Έτσι... Στη Γκατζολία να γίνετε λίγο άντρες βυσματάκια... Να νιώσετε λίγο πως είναι να σταματάει ο χρόνος όταν βαράς σκοπιά στην πινέζα του χάρτη. 323 ΛΕΛΕ
μαλιστα..τον πηρε ο πατερας του (??)για σχετικο ρουσφετι...και του εριξε ακυρο..οκ...και εστειλε 500 βυσματα εβρο..και στο πενταγωνο θα φερει αλλους απο το νευροκοπι ας πουμε..καψιμο..αληθινο.για να δουμε
Ναι έχω μάθει ότι τα βύσματα εκεί σκοτώνονταν στη δουλειά. Αφού σου λέει τους είπαν ότι πάνε Έβρο κι ανάσαναν επιτέλους. Τους είχε πάει εμπλοκή εκεί στο Πεντάγωνο. Αφού μόνο τα βύσματα υπήρχαν εκεί, οι μόνιμοι ήταν διακοπές.
Επειδή κάθε τόσο ακούω για την "μετάθεση των βυσμάτων στον Εβρο" (να θυμίσω ότι και επί ΓΑΠ ξεκίνησε υποτιθεται αδιάβλητο συστημα μεταθέσεων...) ας περιμένουμε λίγο καιρό να δούμε αν όντως εφαρμόζεται κάτι τέτοιο και για πόσο θα κρατήσει!!