12 Tούρκοι τουρίστες χάθηκαν στα Πιέρια όρη

12 Tούρκοι τουρίστες χάθηκαν στα Πιέρια όρη Facebook Twitter
0

Τούρκος υπήκοος, κάλεσε τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης «112» και ζήτησε βοήθεια

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των σωστικών συνεργείων για τον εντοπισμό 12Τούρκων τουριστών οι οποίοι αγνοούνται σε ορεινή περιοχή, στα Πιέρια όρη.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης, που συμμετέχει στις έρευνες μαζί με την Αστυνομία, ένα άτομο, που δήλωσε ότι είναι Τούρκος υπήκοος, κάλεσε τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης «112» και ζήτησε βοήθεια. Ο αλλοδαπός είπε ότι βρίσκεται μαζί με άλλους έντεκα ομοεθνείς του, σε άγνωστο, χέρσο σημείο, μακριά από κατοικημένη περιοχή.

Έπειτα από αναζήτηση του σήματος, εντοπίστηκε ότι η κλήση έγινε περίπου 20 χιλιομέτρων βορειοδυτικά από την πόλη της Κατερίνης, στην ορεινή περιοχή, μεταξύ των οικισμών Μοσχοποτάμου, Ελατοχωρίου και Καταλώνιας Πιερίας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ

Ελλάδα / Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων κατά Κωνσταντοπούλου-Καρυστιανού: «Δεν θέλουν να γίνει η δίκη για τα Τέμπη»

Οι καταγγελίες από Ζωή Κωνσταντοπούλου και Μαρία Καρυστιανού και οι ανακοινώσεις από Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος
THE LIFO TEAM