Πραγματογνώμονες ελέγχουν το Norman Atlantic, το οποίο βρίσκεται στο λιμάνι του Μπρίντιζι στην Ιταλία. Ωστόσο, καπνός αναδύεται από το πλοίο, καθώς πρέπει να υπάρχουν ακόμη εστίες φωτιάς. Το γεγονός αυτό μπορεί να καθυστερήσει την έρευνα στο γκαράζ, όπου εκφράζονται φόβοι ότι ίσως βρίσκονται νεκροί μετανάστες ή οδηγοί φορτηγών.

 

Όπως μεταδίδει το MEGA, στη γέφυρα του πλοίου έχουν ανέβει και ειδικά εκπαιδευμένοι πυροσβέστες, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να εισέλθουν στα έγκατα του Norman Atlantic, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν αγνοούμενους και να βρουν στοιχεία που θα φωτίσουν τα αίτια της τραγωδίας. Πάνω στο πλοίο υπάρχουν δυο επιτροπές, μια ελληνική και μια ιταλική, που θα αξιολογήσουν τα πρώτα στοιχεία και τις συνθήκες ασφάλειας ώστε να διαπιστώσουν εάν είναι εφικτό να κατευθυνθούν προς το γκαράζ.

 

Στο μεταξύ, στην Ιταλία βρίσκονται οι οι συγγενείς των εννέα Ελλήνων αγνοουμένων και με τη βοήθεια τη βοήθεια εκπροσώπου της ελληνικής πρεσβείας στη Ρώμη, ήρθαν σε επαφή με τις νομαρχίες του Μπάρι, του Μπρίντιζι και του Λέτσε, οι οποίες διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχουν άλλοι Έλληνες τραυματίες στα νοσοκομεία της Απουλίας.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr