Δίπλα στον νεκρό πατέρα της παρέμενε επί ώρες μία τετράχρονη, προσπαθώντας να προφυλαχθεί από το κρύο, στο Θούριο Έβρου. Το παιδί εντόπισε ένας αγρότης, μέσα σε οικίσκο γεώτρησης άντλησης υδάτων, μόλις 300 μέτρα από το ποτάμι.

 

Από τα έγγραφα που έφερε πάνω του ο άντρας, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για έναν 32χρονο υπήκοο Συρίας. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο θάνατός του δεν αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια.

 

Το κοριτσάκι εκτιμάται ότι παρέμεινε δίπλα στο άψυχο σώμα του πατέρα της για περισσότερες από 10 ώρες. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, ειδοποιήθηκε "Το Χαμόγελο του Παιδιού" και μεταφέρθηκε με κινητή μονάδα του οργανισμού στη Θεσσαλονίκη και το νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

 

Από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι η 4χρονη χαίρει άκρας υγείας και πλέον φιλοξενείται σε σπίτι του "Χαμόγελου του Παιδιού", ενώ έχουν ξεκινήσει οι προσπάθειες επανένωσης με την οικογένειά του, εφόσον υπάρχει.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr