Τρεις τραυματίες από φωτιά σε σπίτι στην Κορινθία

Τρεις τραυματίες από φωτιά σε σπίτι στην Κορινθία Facebook Twitter
0

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, μια γυναίκα και δύο άνδρες ευτυχώς ελαφρά στην προσπάθειά τους να σβήσουν τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι τους στο Περιγιάλι Κορινθίας το βράδυ.

Όταν ξέσπασε η φωτιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο σπίτι βρισκόταν ένας 65χρονος, μαζί με την 34χρονη κόρη του και τον 20χρονο γιο του. Από τη φωτιά που σβήστηκε χάρη στην επέμβαση ισχυρών δυνάμεων της Πυροσβεστικής υπέστη εγκαύματα η 34χρονη, η οποία μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Κορίνθου κι αργότερα σε νοσοκομείο των Αθηνών, ενώ με αναπνευστικά προβλήματα μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Κορίνθου ο 65χρονος και ο 20χρονος.

Η φωτιά έχει προκαλέσει υλικές ζημιές στο σπίτι και τα αίτια που την προκάλεσαν ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΡΩΠΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 40ΧΡΟΝΗΣ

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Δεν θυμάμαι εάν συνέβη, έχουμε σχέση αγάπης» λέει το θύμα

Χαρακτήρισε «λάθος» τη σύλληψη του συντρόφου της και υποστηρίζει πως μπορεί να την χτύπησαν οι γείτονες - «Μπορεί να γύρισε σπίτι και να με βρήκε αλλά δεν νομίζω ότι ήταν εκείνος που μου επιτέθηκε»
LIFO NEWSROOM