Με βροχές και καταιγίδες και η «έξοδος» του Ιουνίου

Με βροχές και καταιγίδες και η «έξοδος» του Ιουνίου Facebook Twitter
0

Επιστρέφουν οι βροχές και οι καταιγίδες,  σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, με τους βοριάδες να φτάνουν τα 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 Μποφόρ. Στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά προβλέπονται σποραδικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.

Η ΕΜΥ προβλέπει πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά.


Στην Αττική προβλέπονται τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα βόρεια και βαθμιαία βελτίωση. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στα ανατολικά 6 και τοπικά την ημέρα 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Κυριακή προβλέπεται βελτίωση του καιρού με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα. Άνεμοι βοριάδες στα δυτικά 3-4, στα ανατολικά 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM