Σαββατοκύριακο με 30άρια και βροχές

Σαββατοκύριακο με 30άρια και βροχές Facebook Twitter
0

Ανοδος της θερμοκρασίας αλλά και πρόσκαιρες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, από τις απογευματινές ώρες, αναμένονται το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μεγίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όποτε και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Κυριακή προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές στα ηπειρωτικά, με πρόσκαιρους όμβρους τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια ορεινά όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 και στο Αιγαίο ΒΔ τοπικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Πειραιά το γαλλικό ιστιοφόρο «Belem» – Θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στη Μασσαλία

Ελλάδα / Στον Πειραιά το γαλλικό ιστιοφόρο «Belem» – Θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα στη Μασσαλία

Το «Belem» από το 1984 έχει χαρακτηριστεί «Ιστορικό Μνημείο», αποτελεί σύμβολο της ναυτικής παράδοσης της Γαλλίας και «γεννήθηκε» την ίδια χρονιά με τους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες
NEWSROOM