Τα τουρκικά δικαστήρια ενέκριναν την έκδοση του πρώην προέδρου του  Τ.Τ   Άγγελου Φιλιππίδη, στην Ελλάδα, ο οποίος συνελήφθη στην Κωνσταντινούπολη. Ή εκτέλεση της απόφασης θα ολοκληρωθεί με την αποστολή, των σχετικών εγγράφων, από το ελληνικό υπουργείο Δικαιοσύνης . Σύμφωνα με τις  προξενικές αρχές η  διαδικασία μπορεί να κρατήσει από δύο έως 40 μέρες

 

Στο ενδιάμεσο διάστημα ο κ. Φιλιππίδης θα κρατείται κατά πάσα πιθανότητα στις φυλακές του Μαλτεπέ, όπου, συνήθως, κρατούνται οι, προς απέλαση, ξένοι υπήκοοι.

 

Η σύλληψη του, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, έγινε χθες βράδυ σε ξενοδοχείο που βρίσκεται στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη, μετά από πληροφορίες που διαβίβασε η Ελληνική Αστυνομία στις τουρκικές αρχές. Ο πρώην πρόεδρος του Τ.Τ αναζητείτο με διεθνές ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Ο συνήγορος του κ. Φιλιππίδη, Αθανάσιος Βαρλάμης, ισχυρίστηκε ότι ότι από χθες το μεσημέρι είχε ενημερώσει τον ανακριτή της υπόθεσης του ΤΤ, κ. Γ. Ανδρεάδη, ότι ο κατηγορούμενος θα εμφανιστεί τη Δευτέρα ενώπιον του.

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr