Mητροπολίτης: “Έίχαμε σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή”

Mητροπολίτης: “Έίχαμε σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή” Facebook Twitter
7

 

Στην παραδοχή ότι ιεράρχες είχαν σχέσεις με τη Χ.Α., “τότε που τα πράγματα δεν ήταν ακόμη ξεκάθαρα” προχώρησε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος, μιλώντας στον Real Fm.



«Θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σας. Οντως κάποια στιγμή υπήρξαν. Πότε όμως; Tότε που τα πράγματα δεν ήταν ξεκάθαρα, τότε είχαμε κάποιοι μελετήσει σωστά, δεν είχαν μιλήσει αυτοί που έπρεπε να μιλήσουν. Σήμερα, δεν είναι κανένας επίσκοπος που να μπορεί να αρθρώσει λόγο υπέρ αυτής της, δυστυχώς όπως προέκυψε, καταστάσεως που δεν μας τιμά ούτε σαν Έλληνες ούτε σαν ορθόδοξους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ιγνάτιος, προσθέτοντας ότι: «Mέσα στο σώμα της ιεραρχίας σήμερα στην Ελλάδα κανείς δεν θα πάρει και δεν θα υπερασπιστεί αυτές τις ιδέες και αυτά που εκπροσωπούν».

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

7 σχόλια
Εγώ το δέχομαι-πριν λίγα χρόνια ούτε και εγώ γνώριζα τι είναι η 'χρυσή αυγή'.Άλλωστε εάν ήταν η εκκλησία να καταδικάσει μια ομάδα για περιστατικά βίας ,τότε θα έπρεπε να καταδικάσει και τους συλλόγους 'φιλάθλων' σχεδόν όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων της χώρας.Οπότε μέχρι να αποδειχθεί περίτρανα (χωρίς να μπορούν να το αρνηθούν καθώς υπήρχαν στοιχεία) ότι πρόκειται για συμμορία με ναζιστικές αντιλήψεις,η εκκλησία έκανε τα στραβά μάτια,όπως ακριβώς και οι ελληνικές αρχές.
Μας δουλεύεις ρε θείο; Τι πα να πει "δεν είχαν μιλήσει αυτοί που έπρεπε να μιλήσουν";;; Άποψη για τους φασίστες δεν είχατε προηγουμένως; Ή μήπως δεν είχατε καταλάβει ότι η χρυσή αυγή ΕΙΝΑΙ φασίστες; Ποιον κοροϊδεύετε; Πότε θα διαχωριστεί επιτέλους η εκκλησία από το κράτος να ησυχάσουμε; Τους έχω σιχαθεί!!!!!
Ναί Πάτερ, good try but no cigar.Αλλού τα ψόφια. Αυτά είναι σαν τότε πού μάς "εξηγούσε" ο Χριστόδουλος ότι δεν ήξερε τι παιζόταν επί χούντας γιατί "τότε μελετούσε".Ομοίως και τώρα: "...τα πράγματα δεν ήταν ξεκάθαρα".Μιά χαρά ξεκάθαρα ήταν. Κρύσταλλοξεκάθαρα. Απλώς τώρα το παίζουμε "δεν είδαμε, δεν καταλάβαμε, δεν ακούσαμε".Η ιστορία τής ελληνικής εκκλησίας είναι διάχυτη με συνεργασίες με φασίστες. Απ΄την εποχή τού Μεταξά κατόπιν τής χούντας και τώρα τής Χ.Α.Και συνεχίζει να είναι έτσι και θα συνεχίσει να είναι έτσι.Τελεία.
ΔΕ ΜΑΣ ΑΠΑΡΑΤΑΤΕ, ΛΕΩ 'ΓΩ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ;Είναι γνωστή η σχέση ακροδεξιάς και Εκκλησίας στην Ελλάδα και πριν τον Εμφύλιο ακόμα. Είστε ικανοί να συμμαχήσετε και με το διάβολο, για να κρατήσετε την Ελλάδα μακριά από τις αξίες του Ευρωπαϊκού κράτους δικαίου και για να μην ανατείλλει μια δικαιότερη μέρα για τους Έλληνες ομοφυλόφιλους.