Πτώμα άνδρα στις τουρκικές ακτές-Φόβοι ότι ίσως πρόκειται για τον αγνοούμενο της Ρόδου

Πτώμα άνδρα στις τουρκικές ακτές-Φόβοι ότι ίσως πρόκειται για τον αγνοούμενο της Ρόδου Facebook Twitter
0

Το παραμορφωμένο πτώμα ενός άνδρα εντοπίστηκε στα τουρκικά παράλια απέναντι από τη Σύμη και εκφράζονται φόβοι ότι ίσως πρόκειται για τον αγνοούμενο από τις πλημμύρες στη Ρόδο 53χρονο καθηγητή Αγγλικών. Οι ελληνικές Αρχές έστειλαν όλα τα στοιχεία στην Τουρκία για να διαπιστωθεί,αν όντως πρόκειται για τον καθηγητή.

Εν τω μεταξύ νέες σφοδρές βροχοπτώσεις έπληξαν χθες τη Ρόδο με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική να δεχτεί περισσότερες από 50 κλήσεις. Συνεχείς, μικρής διάρκειας ήταν οι διακοπές ρεύματος στις περιοχές Καλυθιές, Κοσκινού, Φαληράκι αλλά και στην πόλη της Ρόδου με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετά προβλήματα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΙΜΠΕΡΛΙ ΓΚΙΛΦΟΙΛ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΡΟΥΜΠΙΟ

Ελλάδα / Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: «Μέσα σε δύο ημέρες πήραν την απόφαση για την αποπομπή» είπε η δημοσιογράφος που έκανε την ερώτηση στον Λευκό Οίκο

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ήταν ενήμερη για την απόφαση της αμερικάνικης κυβέρνησης, παρά τη «θερμή υποδοχή» στον Μάρκο Ρούμπιο
THE LIFO TEAM