Η ΠΟΕ – Οτα καλεί αύριο τους εργαζόμενους σε τρίωρη στάση εργασίας από τις 10 το πρωί μέχρι και τη 1 το μεσημέρι, προκειμένου να συμμετέχουν στην πορεία των «μαραθωνοδρόμων» σχολικών φυλάκων.

 

Να υπενθυμίσουμε πως η πορεία ξεκίνησε στις 28 Σεπτεμβρίου από τη Θεσσαλονίκη και έχει τελικό προορισμό την Αθήνα. Οι σχολικοί φύλακες διανύουν την πορεία με τα πόδια και έχουν σύνθημα «Μαραθώνιος Πρωτογενούς Πλεονάσματος, Ανεργίας, Ανέχειας, Εξαθλίωσης».

 

Σήμερα το πρωί, η πορεία πέρασε τον Τύμβο του Μαραθώνα, ενώ αύριο το πρωί, αναμένεται να φτάσουν στην Αθήνα.

 

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί όλους τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ της Περιφέρειας Αττικής να συμμετάσχουν στη στάση εργασίας και στην πορεία, προκειμένου «να σταλεί μήνυμα κατά της διαθεσιμότητας και των απολύσεων».

 

Να υπενθυμίσουμε επίσης πως η άφιξη των «μαραθωνοδρόμων» σχολικών φυλάκων θα συνδυαστεί και με πορεία προς το Σύνταγμα. Η πορεία είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 8 το πρωί από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και τελικά, να φτάσει στη Βουλή.

 

Η άφιξή τους θα συνδυασθεί με πορεία προς το Σύνταγμα, που θα ξεκινήσει στις 8:00 μπροστά από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και θα ολοκληρωθεί στη Βουλή. 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr