Στάση εργασίας η ΠΟΕ – ΟΤΑ αύριο

Στάση εργασίας η ΠΟΕ – ΟΤΑ αύριο Facebook Twitter
0



Η ΠΟΕ – Οτα καλεί αύριο τους εργαζόμενους σε τρίωρη στάση εργασίας από τις 10 το πρωί μέχρι και τη 1 το μεσημέρι, προκειμένου να συμμετέχουν στην πορεία των «μαραθωνοδρόμων» σχολικών φυλάκων.

Να υπενθυμίσουμε πως η πορεία ξεκίνησε στις 28 Σεπτεμβρίου από τη Θεσσαλονίκη και έχει τελικό προορισμό την Αθήνα. Οι σχολικοί φύλακες διανύουν την πορεία με τα πόδια και έχουν σύνθημα «Μαραθώνιος Πρωτογενούς Πλεονάσματος, Ανεργίας, Ανέχειας, Εξαθλίωσης».

Σήμερα το πρωί, η πορεία πέρασε τον Τύμβο του Μαραθώνα, ενώ αύριο το πρωί, αναμένεται να φτάσουν στην Αθήνα.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καλεί όλους τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ της Περιφέρειας Αττικής να συμμετάσχουν στη στάση εργασίας και στην πορεία, προκειμένου «να σταλεί μήνυμα κατά της διαθεσιμότητας και των απολύσεων».

Να υπενθυμίσουμε επίσης πως η άφιξη των «μαραθωνοδρόμων» σχολικών φυλάκων θα συνδυαστεί και με πορεία προς το Σύνταγμα. Η πορεία είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 8 το πρωί από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και τελικά, να φτάσει στη Βουλή.

Η άφιξή τους θα συνδυασθεί με πορεία προς το Σύνταγμα, που θα ξεκινήσει στις 8:00 μπροστά από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και θα ολοκληρωθεί στη Βουλή. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM