ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Με αργία απειλεί η κυβέρνηση τους υπαλλήλους των Πανεπιστημίων

Με αργία απειλεί η κυβέρνηση τους υπαλλήλους των Πανεπιστημίων Facebook Twitter
0

Με απόφαση του υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου, καλούνται οι υπάλληλοι των οκτώ ΑΕΙ που εντάσσονται στο πρόγραμμα διαθεσιμότητας, να απογραφούν εντός πέντε ημερών, μόνοι τους σε ειδικό ιστότοπο του υπουργείου, αλλιώς τίθενται σε αργία.

Το υπουργείο προωθεί στη Βουλή σχετική ρύθμιση η οποία αφορά τα 4 Πανεπιστήμια που εξακολουθούν να μην αποστέλλουν στοιχεία των διοικητικών του υπαλλήλων.

Η σχετική ρύθμιση ορίζει τα εξής:

Α. Για όσα Πανεπιστήμια οι Διευθύνσεις Προσωπικού δεν απέστειλαν στο ΑΣΕΠ την αποτίμηση των προσόντων των διοικητικών υπαλλήλων των κλάδων και ειδικοτήτων, μέρος των οποίων έχουν καταργηθεί οι θέσεις, οι διοικητικοί υπάλληλοι είναι υποχρεωμένοι εντός πέντε ημερών, μετά από σχετική πρόσκληση που θα κάνει το υπουργείο Παιδείας, μόνοι τους και χωρίς να μεσολαβήσει το οικείο Πανεπιστήμιο, να κάνει την αποτίμηση των προσόντων σε ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα και να καταθέσει τα δικαιολογητικά στη Διεύθυνση Προσωπικού Ανώτατης Εκπαίδευσης του υπουργείου παιδείας στο Μαρούσι.

Β. Οι διοικητικοί υπάλληλοι που δεν κάνουν από μόνοι τους την αποτίμηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα τίθενται σε αργία.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ