Αγρίνιο: «Δεν βοηθούσαν έφηβη που λιποθύμησε επειδή νόμιζαν πως έχει κορωνοϊό»

Αγρίνιο: «Δεν βοηθούσαν έφηβη που λιποθύμησε επειδή νόμιζαν πως έχει κορωνοϊό» Facebook Twitter
Φωτογραφία agriniopress
0

Η μητέρα μιας ανήλικης από το Αγρίνιο περιγράφει την περιπέτεια της κόρης της που λίγο έλειψε να μείνει αβοήθητη όταν λιποθύμησε, εξαιτίας του φόβου μόλυνσης με κορωνοϊό. 

Όπως μεταδίδει το τοπικό agriniopress.gr, το βράδυ της Τρίτης η γυναίκα μαζί με τις δύο της κόρες είχε επισκεφτεί έναν παιδίατρο που διέγνωσε με αμυγδαλίτιδα την 16χρονη κοπέλα. Η ανήλικη είχε ανεβάσει πυρετό και ο γιατρός της έγραψε την κατάλληλη αντιβίωση. 

Μετά την επίσκεψη, η μητέρα μπήκε σε κοντινό φαρμακείο για να αγοράσει το φάρμακο, όταν η 16χρονη που περίμενε ακριβώς έξω από το κατάστημα με την αδελφή της, αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία και λιποθύμησε.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα της ανήλικης, αρκετοί από τους παριστάμενους απέφυγαν να πλησιάσουν φοβούμενοι ότι το κορίτσι νοσεί με κορωνοϊό παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις.

Το αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία, ήταν η μητέρα να προσπαθεί να συνεφέρει την 16χρονη μπροστά στους διστακτικούς περαστικούς. Τελικά κατέβηκε από το ιατρείο του ο ίδιος παιδίατρος και μία ακόμη γυναίκα παρενέβη. 

«Ένιωσα πικραμένη και αβοήθητη. Τους φώναζα πως το παιδί δεν έχει κορωνοϊό και δεν με πίστευε κανείς. Το διαβεβαίωσε ακόμη και ο παιδίατρος που κατέβηκε από το ιατρείο του, αλλά δεν πίστευαν. Θέλω απλά να ευχαριστήσω τους ελάχιστους που έσπευσαν σε βοήθεια, μια γυναίκα που κράτησε τα πόδια του παιδιού και έναν νεαρό που ρώτησε αν χρειαζόμαστε ασθενοφόρο».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ