ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Με ναζιστικά σύμβολα στο σώμα ο Αφγανός που έριξε τη φοιτήτρια στο γκρεμό

Με ναζιστικά σύμβολα στο σώμα ο Αφγανός που έριξε τη φοιτήτρια στο γκρεμό Facebook Twitter
25

Τατουάζ με τη σβάστικα και σύμβολα που χρησιμοποιεί η Χρυσή Αυγή και νεοναζιστικές οργανώσεις είχε στο σώμα του ο- κατά δήλωσή του -17χρονος Αφγανός, ο οποίος επιτέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε 20χρονη φοιτήτρια στην Κέρκυρα και την πέταξε από τοιχίο ύψους οκτώ μέτρων.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των Νέων, τα σύμβολα αυτά δημιουργούν έντονο προβληματισμό στις αρχές, ενώ ο ίδιος αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε εξήγηση σχετικά με το γιατί, πότε και πώς έκανε τα τατουάζ. Αρνήθηκε επίσης να απαντήσει στην ερώτηση αν έχει εκτίσει ποινή σε φυλακή ή σε ερωτήσεις σχετικά με το παρελθόν του. Το μόνο που δήλωσε είναι ότι είναι μουσουλμάνος ενώ παρουσίασε χαρτιά που τον εμφανίζουν να έχει ζητήσει πολιτικό άσυλο.

Το τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό ο 17χρονος το έχει στο αριστερό μπράτσο μαζί με δύο γράμματα (Ν και R). Στην πλάτη του έχει ένα σχήμα παρόμοιο με τον κελτικό σταυρό – σύμβολο νεοναζιστικών οργανώσεων –, ενώ στον θώρακα έχει τατουάζ που μοιάζει με αναμμένο κερί.

Τώρα οι αρχές, έχουν επικεντρώσει την έρευνα τους στο αν τα στοιχεία που ο ίδιος παρουσιάζει είναι αληθινά ενώ επιφυλάξεις εκφράζονται και για την ηλικία του  καθώς δηλώνει μεν 17 αλλά φαίνεται μεγαλύτερος.

 Για τη βίαιη επίθεση σε βάρος της 20χρονης φοιτήτριας ο συλληφθείς δηλώνει ότι την πέταξε στον γκρεμό «γιατί φώναζε βοήθεια».

Η κοπέλα βαριά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου, σύμφωνα με τους γιατρούς, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Σημειώνεται ότι ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη μετά από μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας και είχε μετά την επίθεση αλλάξει ρούχα και παπούτσια για να μην αναγνωριστεί.

25

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM