Ο καθηγητής και συγγραφέας Δημήτρης Μπουραντάς…διαψεύδει το θάνατό του

Ο καθηγητής και συγγραφέας Δημήτρης Μπουραντάς…διαψεύδει το θάνατό του Facebook Twitter
Ο αντιπεριφερειάρχης και πρώην Νομάρχης Εύβοιας
0

Σύγχυση από το πρωί στο διαδίκτυο, καθώς sites μεταδίδουν ότι πέθανε ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Δημήτρης Μπουραντάς. (To μυθιστόρημα του οποίου «Όλα σου τα 'μαθα μα ξέχασα μια λέξη» κέρδισε το βραβείο Αναγνωστών -ΕΚΕΒΙ 2008- και βρέθηκε για τέσσερα χρόνια στις λίστες των ευπώλητων ενώ πρόσφατα εκδόθηκε το νέο του βιβλίο «Επί σκηνής χωρίς πρόβα»). 

Στην πραγματικότητα όμως αυτός που πέθανε είναι ο αντιπεριφερειάρχης και πρώην νομάρχης Εύβοιας Θανάσης Μπουραντάς. Η εφημερίδα «Ευβοϊκή Γνώμη» έγραψε ότι πρόκειται για τον πρώην νομάρχη:

«Μάχη με την επάρατη νόσο έδινε τους τελευταίους μήνες ο Δημήτρης Μπουραντάς. Φανερά καταβεβλημένος είχε εμφανιστεί σε προηγούμενες κομματικές συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ, αλλά σήμερα Κυριακή δεν έδωσε το παρών!

Νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο των Αθηνών, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. Το μοιραίο έγινε γνωστό στη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ, για την επίσκεψη Βενιζέλου και βύθισε τους κομματικούς συντρόφους του στο πένθος».

Στο θάνατο του αντιπεριφερειάρχη αναφερόταν και το συλληπητήριο μήνυμα του Ευάγγελου Βενιζέλου, το οποίο συνοδεύει τη λάθος ενημέρωση που αναφέρει «θάνατο» του καθηγητή.

Ο ίδιος ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Δημήτρης  Μπουραντάς σπεύδει στο Facebook να…διαψεύσει το θάνατο του. Γράφει στη σελίδα του:

«Λυπουμαί για τον θάνατο του αντιπεριφερειάρχη και πρώην Νομάρχη Εύβοιας Θανάση Μπουραντά και εκφράζω τα συλλυπητηρια μου, η είδηση περί θανάτου μου ειναι αναληθής . Ευχαριστώ πολύ».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM