Οδηγίες για το λάθος στα Μαθηματικά

Οδηγίες για το λάθος στα Μαθηματικά Facebook Twitter
0

Με τα μαθήματα της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Θεωρητικής Κατεύθυνσης και της Φυσικής Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης και των δύο κύκλων συνεχίζονται σήμερα  οι Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Εν τω μεταξύ, σχετικά με το λάθος σε θέμα των Μαθηματικών στις Πανελλήνιες για τα Εσπερινά Λύκεια, η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων έστειλε οδηγίες προς τα βαθμολογικά κέντρα για δίκαιη αντιμετώπιση των υποψηφίων.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι:

"Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων (ΚΕΕ) ανακοινώνει ότι στο θέμα Δ3 του μαθήματος 'Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής Γενικής Παιδείας' των Εσπερινών Λυκείων, στο οποίο εξετάστηκαν περίπου πεντακόσιοι υποψήφιοι, δόθηκε μία ασύμβατη υπόθεση, η οποία, ωστόσο, ουδόλως επηρεάζει την επίλυση του θέματος.

Η ΚΕΕ με οδηγία της προς τα Βαθμολογικά Κέντρα θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ισότιμη και αντικειμενική βαθμολόγηση όλων των υποψηφίων".

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των Πανελλαδικών:

Γ΄ Τάξη Ημερήσιων Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05

Ν. Λογοτεχνία Κ.

Φυσική Θετ. & Τεχν. Κ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05

Ιστορία Κ.

Βιολογία Κ.

Αρχές Οργάνωσης Κ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27.05

Αρχαία Ελληνικά Κ.

Μαθηματικά Κ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05

Λατινικά Κ.

Χημεία Κ.

Ανάπτυξη Εφαρμογών Κ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31.05

Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Επιλογής)

ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α’)

ΤΡΙΤΗ 21.05

Νεοελληνική Γλώσσα

ΠΕΜΠΤΗ 23.05

Μαθηματικά

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαλκίδα: Μαθήτρια υπέστη ηλεκτροπληξία την ώρα που προσπαθούσε να ανάψει το φως στο σχολείο

Ελλάδα / Χαλκίδα: Μαθήτρια υπέστη ηλεκτροπληξία την ώρα που προσπαθούσε να ανάψει το φως στο σχολείο

Οι γονείς καταγγέλλουν «εγκληματική αμέλεια» από πλευράς Δήμου Χαλκιδέων και Υπουργείου Παιδείας, κατηγορώντας τις αρμόδιες αρχές για την έλλειψη ελέγχων και συστηματικής συντήρησης των σχολικών εγκαταστάσεων
LIFO NEWSROOM