Αυτός είναι ο Ολλανδός που φέρεται να μαχαίρωσε τον 11χρονο

Αυτός είναι ο Ολλανδός που φέρεται να μαχαίρωσε τον 11χρονο Facebook Twitter
14

Ο 20χρονος Ολλανδός Σιρίνο Σράιβερ, ο οποίος εργάζεται ως κλόουν σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου φέρεται ως ο δράστης της επίθεσης εναντίον 11χρονου στο σώμα του οποίου κατάφερε 20 μαχαιριές για να του κλέψει το κινητό και το φορητό του υπολογιστή.

Αυτός είναι ο Ολλανδός που φέρεται να μαχαίρωσε τον 11χρονο Facebook Twitter

Στο προφίλ του στο Facebook ο 20χρονος γράφει την 1η Μαίου: «Χθες με προσέλαβαν ως ανιματέρ κατά τη διάρκεια των διακοπών μου στην Ελλάδα. Είναι φοβερή δουλειά. Πρέπει απλά να οργανώνεις δραστηριότητες και να διασκεδάζεις τον κόσμο. Με προσέλαβαν για τα άψογα αγγλικά και ολλανδικά μου επειδή είναι χρήσιμα για ένα θερινό θέρετρο όπως αυτό. Αν θέλω μπορώ να μείνω εδώ έως τις 30 Οκτωβρίου»

 

Αυτός είναι ο Ολλανδός που φέρεται να μαχαίρωσε τον 11χρονο Facebook Twitter

Σε επόμενα πόστ του, ο φερόμενος ως δράστης δηλώνει χαρούμενος, αναφέρει ότι μετακινήθηκε στο  Laguna Beach and Spa από το Serita Beach στο οποίο είχε προσληφθεί αρχικά και δείχνει στις φωτό που ανεβάζει ανέμελος και χαμογελαστός.

 

Αυτός είναι ο Ολλανδός που φέρεται να μαχαίρωσε τον 11χρονο Facebook Twitter

Εν τω μεταξύ, φαίνεται να έχει αποφευχθεί ο κίνδυνος για τη ζωή του 11χρονου που μεταφέρθηκε με C-130 και νοσηλεύεται στο Αγλαΐα Κυριακού. Η προσπάθεια δολοφονίας του παιδιού είναι από το πρώτα θέματα στα ρωσικά ΜΜΕ.

Αυτός είναι ο Ολλανδός που φέρεται να μαχαίρωσε τον 11χρονο Facebook Twitter

«Λυπούμαι ειλικρινά για το περιστατικό. Η Ελλάδα είναι χώρα ασφαλής. Η Ελλάδα είναι χώρα φιλόξενη και είναι σε θέση -σε κάθε περίπτωση- το Εθνικό Σύστημα Υγείας να ανταποκριθεί είτε αφορά Έλληνα πολίτη, είτε επισκέπτη» δήλωσε, μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο οποίος επισκέφθηκε το μεσημέρι, στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», τον 11χρονο.

14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Με ποια λογική δημοσιοποιούνται φωτογραφίες ενός ανθρώπου όταν φέρεται μεν να είναι ο δράστης αλλά αυτό δεν έχει αποδειχθεί ακόμη; Είναι τελείως παράλογο. Σκεφτείτε να είναι αθώος, τη ζημιά του κάνετε. Και για αυτούς που προτρέχουν, να δηλώσω πως φυσικά και καταδικάζω τις πράξεις αυτές, όμως κρατάμε την λογική στο μυαλό και το μυαλό στο κεφάλι μας πρωτού γράψουμε ό,τι είναι να γράψουμε!
Πλάκα-πλάκα έχουν σημειωθεί δύο κρούσματα σε ξενοδοχεία λουξ με δράστες υπαλλήλους τους και θύματα πελάτες! Δεν ξέρω αν αυτό έχει ξανασυμβεί σε άλλη χώρα. Μου φαίνεται εξωφρενικό. Εάν ούτε οι πελάτες τέτοιων ξενοδοχειακών μονάδων είναι ασφαλείς εδώ, τότε δεν υπάρχει σωσμός.
Αυτό το όταν καίνε,ξεκοιλίαζουν,κατακρεουργούν,βιάζουν,ληστεύουν,απαγάγουν και δεν ξέρω τι διάολο άλλο κάνουν όλοι αυτόι οι ψυχανώμαλοι και βγαίνει ο κάθε υπουργός που η καούρα του είναι το διεθνή ρεζιλίκι και πετάει αυτό για το πόσο γαμάτη και ασφαλής είναι η χώρα,ακούγετε σαν:Ελάτε και έχετε αρκετές πιθανότητες να μην πάθετε τα παραπάνω.