Θεσσαλονίκη: Στην φυλακή και ο 4ος αδελφός για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη ψητοπωλείου

Θεσσαλονίκη: Στην φυλακή και ο 4ος αδελφός για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη ψητοπωλείου Facebook Twitter
0

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του και ο τέταρτος αδερφός που κατηγορείται για τη δολοφονία του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη.

Εισαγγελέας και ανακρίτρια ομόφωνα αποφάσισαν την προσωρινή κράτηση του 37χρονου, ο οποίος, απολογούμενος, φέρεται να κινήθηκε στην ίδια υπερασπιστική γραμμή με τα αδέλφια του, ηλικίας 32, 20 και 17 ετών.

Όπως έγινε γνωστό, ο 45χρονος υποστήριξε πως πρόθεσή τους δεν ήταν να σκοτώσουν τον άτυχο επιχειρηματία αλλά να τον χτυπήσουν, επειδή είχε προηγηθεί η απόλυση του 32χρονου από το ψητοπωλείο και ακολούθησαν γραπτά μηνύματα με τον πρώην εργοδότη του που φαίνεται να όξυναν τα πνεύματα.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε πως δεν γνώριζε ότι ο 20χρονος -που ομολόγησε ότι μαχαίρωσε το θύμα κατά τον ξυλοδαρμό- κουβαλούσε πάνω του μαχαίρι.

Όλοι διώκονται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως από κοινού ενώ ο 20χρονος επιπλέον διώκεται και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Τέλος, για την παραπομπή τους σε δίκη θα αποφανθεί στο προσεχές διάστημα το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήμαρχος Μυκόνου για τον Πάνορμο: Από εμάς, η επιχείρηση παραμένει σφραγισμένη διότι δεν έχει άδεια

Ελλάδα / Δήμαρχος Μυκόνου για τον Πάνορμο: Από εμάς, η επιχείρηση παραμένει σφραγισμένη διότι δεν έχει άδεια

Λειτουργεί η επιχείρηση στην παραλία Πάνορμος αν και είχε σφραγιστεί από τον δήμο Μυκόνου το καλοκαίρι του 2023 - Ανύπαρκτη η επιχείρηση στο MyCoast - Τι δηλώνει στη LiFO ο δήμαρχος Μυκόνου
NEWSROOM
Χειροτονήθηκε η πρώτη γυναίκα Ορθόδοξη διακόνισσα στη σύγχρονη εποχή στην Ζιμπάμπουε

Διεθνή / Χειροτονήθηκε η πρώτη γυναίκα διακόνισσα της ορθόδοξης εκκλησίας στην Ζιμπάμπουε

Η ορθόδοξη εκκλησία αλλάζει σελίδα - Η διακόνισσα Αγγελική, η πρώτη γυναίκα που μπήκε στο ιερό, σπουδάζει Γεωγραφία και Περιβαλλοντικές Σπουδές και έχει στόχο μέσα από το έργο της να προστατεύσει τον πλανήτη
NEWSROOM