ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Συννεφιασμένη Κυριακή

Συννεφιασμένη Κυριακή Facebook Twitter
0

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και στο Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο, περιμένουμε την Κυριακή. Τα φαινόμενα, κυρίως στα βόρεια, θα είναι τοπικά ισχυρά, ιδιαίτερα από τις απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 25 στην Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 28 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 16 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις μέτριοι, στρεφόμενοι από το βράδυ στα βορειοδυτικά πελάγη σε βορειοδυτικούς ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις. Μέτριοι έως ισχυροί δυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Νότιο Αιγαίο, ενισχυόμενοι τοπικά από το απόγευμα σε σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί, ενώ στον Κορινθιακό το δυτικό ρεύμα θα ενισχυθεί γρήγορα στα 7 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν, με αυξημένη πιθανότητα παροδικής βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι, στρεφόμενοι το βράδυ σε δυτικούς ισχυρούς.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα βορειοδυτικοί ισχυροί.

Πηγή: meteo

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ